Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Of Miskraam 4

 • Auteur
  Berichten
 • #10604788

  Hallo allemaal.. even iets heel geks met een vraag..
  Begin februari is mijn menstruatie/innestelingsbloed gestart, normale hoeveelheid, weinig krampen wel 5 dagen. Menstruatie is gestart op dag 23 en deze start nogmaal op 28 n.a.v. Gevoelde ovulatie.
  Bij de gyn op controle geweest op de 5e menstruatie dag alles zag er prima uit (deze afspraak was met inwendige echo, maar onderzoek op eierstokken niet baarmoeder). Zojuist wat bloedverlies gehad en een sterk gevoel dat ik moest testen. En de test geeft duidelijk 2 streepjes en cb zwanger 1-2 Maar gek want mijn menstruatie heeft 5 dagen geduurd en de gyn heeft niks gezien op de inwendige echo alhoewel deze niet hebben gezocht naar een zwangerschap. Zou dit duiden op een miskraam? Of heeft iemand hier ervaring mee? Huisarts is dus al gesloten en we zijn al 2.5 jaar bezig…..

  #10604801 Quote

  Misschieb is er een innesteling geweest, maar is die mislukt en ben je vrijd snel daarna ongesteld geworden, maar zijn er toch wat hormonen aangemaakt. Ik ben bang dat je zult moeten afwachten. In de tussentijd, gewoon blijven proberen, want als het een mislukte innesteling is, kan het de maamd erop natuurlijk alsnog lukken (was bij mij het geval, ook duidelijk innestelingsbloeding en paar dagen later ongi…). Sterkte! 


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10604803 Quote

  Volgens mij zie je bij een zwangerschap van net overtijd ook nog niet veel.

  Dus is niet raar dat de gynaecoloog nog niet veel kon zien en vooral ook als je er niet op let.

  Ik.zou toch de gynaecoloog bellen en zeggen dat de testen positief zijn of weet hij dat al?

   

   

   

  #10604808 Quote

  ja ik heb geen idee, gyn kan ik maandag pas bellen. Verlies nu alweer bloed, niet super veel maar wel duidelijk aanwezig… vanmorgen was de test weer duidelijk positief…


  WillemijnB
  Bijdrager
  #10604809 Quote

  Bij een miskraam kan je een positieve test houden, het duurt soms even voor het hcg verdwenen is. Maar het kan ook zijn dat je een bloeding tijdens je zwangerschap hebt. K zou maandag de gynaecoloog even bellen. Enige wat je kan doen is afwachten, nu in het weekend kan niemand je verder helpen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct