Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger of niet? 2.0

 • Auteur
  Berichten
 • #10250690

  Hi allemaal, 

  Vanochtend was het weer eens tijd voor een zwangerschapstest, omdat ik mij al een tijdje niet zo lekker voelde; pijnlijke borsten, steken/krampen in onderbuik en vaak plassen waardoor ik het gevoel kreeg dat het wel eens raak zou kunnen zijn.

  Nu heb ik vanochtend niet 1 maar 2 testen gedaan. Ik dacht namelijk als de eerste positief wordt moet de tweede ook positief zijn. Dat was dus niet helemaal het geval… In de eerste test dat ik deed kwam een licht streepje (althans die zie ik, jullie ook?) en de tweede test bij de ‘testlijn’ helemaal wit.

  Zou dan een van de twee testen onjuist zijn? Het enige wat ik mij kan bedenken is dat mijn urine niet heel erg geconcentreerd was, vrij licht. Dit maakt mij best onzeker. Hebben jullie tips of adviezen? Ze zijn namelijk meer dan welkom! 

  P,s ik probeer een foto er bij te doen. Als je deze link kopieert, plakt en opzoekt dan zie je de testen.

   

   https://www.mupload.nl/img/a2nfjnebivamb.jpeg 

  Liefs, 

   

   


  LieveSam
  Bijdrager
  #10250696 Quote

  Goedemorgen gebruiker,

  Op de linker test zie ik wel degelijk een streepje. Het zijn niet dezelfde testen toch? De ene test kan op een ander hcg gehalte kleuren dan de andere.. hierdoor kun je een false negative krijgen. Wrs omdat de rechtse test bij een hoger gehalte pas verkleurd.

  Is het al je NOD? Ik zou bij de kruitvat de earlytest halen en morgenvroeg nog eens doen. 🙂 of als je van die linker test er nog een hebt liggen en je je plasje nog bewaard hebt, die nog eens gebruiken.

  Succes🍀


  BenB
  Bijdrager
  #10250702 Quote

  Kan goed komen doordat je met twee verschillende merken hebt getest. Morgenochtend urine opvangen en nogmaals testen. Succes!


  MamavanBibi
  Bijdrager
  #10250725 Quote

  Mijn dokter zei eens tegen mee een streep is een streep, je kan niet een beetje zwanger zijn. 

  En ik zie echt een streep op de linker test. 

  De ene test is gewoon  wat sneller als de andere.. 

  Ik zou morgen ochtend idd nog een keer testen, dus hup naar de drogist en early test halen en ik zou de digitale van clearblue ook doen! 

  Een voorzichtige gefeliciteerd🥳


  Nourii
  Bijdrager
  #10250781 Quote

  Als je twijfelt kan je altijd die ene halen van clearblue die je kan aflezen. Heb je gelijk duidelijk antwoord. Maar ik zie zeker wel een streepje op de linker !!


  WilKindje
  Bijdrager
  #10250899 Quote

  Op de ene test zie ik inderdaad wel een streepje al lijkt het maar een halve, welke test is dat? Verder eens met wat andere al zeggen gewoon nog eens testen morgen en wellicht dan wat meer zekerheid ☺️

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  SaQua
  Bijdrager
  #10250905 Quote

  Op de linker test zie ik wel een streepje en op de rechter niet. 

  Zoals hierboven al wordt gezeg, een streep is een streep. Morgen nog eens testen.

  succes 

  #10251692 Quote

  Dank jullie voor de reacties! Nu net een zwangerschapstest weer gedaan, (dezelfde test die vorige keer negatief was) en vandaag is deze test weer ontzettend negatief… nog steeds veel last van zwangerschapsverschijnselen en inmiddels hoort normaal gesproken vandaag mijn menstruatie over te zijn. Maar is nog niet eens begonnen. Terwijl mijn aller eerste test van een ander merk positief was… Snappen jullie het? 🙁


  Lilaa
  Bijdrager
  #10251699 Quote

  Kan je niet nog een keer die andere test kopen, die de vorige keer het streepje gaf? Misschien is die inmiddels wel duidelijker 🙂 

  Je leest toch dat het soms gewoon lang duurt voor je echt positief test!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct