Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger of niet

 • Auteur
  Berichten

 • Loca chica
  Bijdrager
  #10148499

  Ik heb normaal gesproken altijd een cyclus van 28 dagen, daarbij zou ik zondag (23 december) ongesteld moeten zijn worden. Ik ben ondertussen 5 dagen nu na mijn nod en nog steeds geen teken van menstruatie. 

  Ik heb 2x een test gedaan (vandaag laatste) van action maar deze zeggen bijde nagatief. 

  Wel ben ik sneller misselijk, sneller vermoeid en heb ik ontiegelijke vreetbuien op de ene dag en kan de geur en de gedachte van eten op het volgende moment niet uitstaan. Af en toe lichte steken in mijn buik en verder rommelt die ook veel. verder  heb ik erg veel witte afscheiding terwijl ik dit normaal nooit zo erg heb. 

  Zou het toch kunnen dat ik zwanger ben? Mijn moeder wilt er niks over horen dus heb daar vrij weinig aan.


  Jassiemaria
  Bijdrager
  #10148503 Quote

  Alles kan er ook op duiden dat je ongesteld word. Je lichaam kan je snel voor de gek houden. Als ik jou was zou ik nog wat testen kopen bij de Kruidvat bijv. En anders even naar de dokter.. de dokter kan zo ook testen of je zwanger bent! en heel belangrijk: relax! door stress kan je menstruatie ook weg blijven. 


  Pooh-beer
  Bijdrager
  #10148618 Quote

  Het kan beide kanten uit gaan. Mogelijk is je periode gewoon even van slag, of ben je wel bevrucht geweest, maar is je lichaam bezig met afstoten omdat er iets niet goed is. Kan ook dat je wel zwanger bent, maar nog niet genoeg hcg hebt aangemaakt. Wacht nog een paar dagen en doe dan weer een test. Als het negatief blijft kun je contact opnemen met de huisarts. Die kan je bloed laten testen, of kijken of er wat anders aan de hand kan zijn. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct