Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger of niet ?

 • Auteur
  Berichten
 • #10255172

  Precies 4,5 weken geleden ben ik gestopt met de pil. Vorige week maandag voelde ik mijn eisprong. Geen ovulatie testen gebruikt want dit voel ik altijd heel duidelijk. Nu heb ik sinds afgelopen vrijdag ineens al een soort kwaaltjes. Heel moe, huilen om niks, zere borsten. Sinds gisteren ben ik heel misselijk, maagzuur en heel veel boeren. Dit heb ik normaal eigenlijk nooit. En vanavond heb ik een soort (sorry) dik slijm, te vergelijken met een slijmprop verloren. Ik heb al eens een zwangerschap meegemaakt alleen met deze had ik geen symptomen. En deze klachten lijken me zo vroeg ? Iemand die dit ook heeft meegemaakt ? Dat symptomen zo vroeg komen ? Of wat het slijm kan zijn ? Thanksss alvast! 


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10255183 Quote

  Maar met de pil heb je geen ei sprong toch ??.

  Dus hoe kun je dat dat altijd voelen ?

  Of ben je nog niet zo lang aan de pil ?

  Je symptomen kunne 2 kanten op. Je kan zwanger zijn Maar je lichaam kan je helaas ook goed voor de gek houden.

  Ik denk dat je nog ene weekje  moet wachten tot je nod  en dan een testje  moet wagen die kan je meer vertellen 😁

   

  Succes 😁

  #10255214 Quote

  Natuurlijk heb je met pil wel een eisprong. Anders zou je toch niet ongesteld worden… Volgens mij weten heel veel mensen niet eens hoe een pil werkelijk werkt. Een pil is namelijk als een soort abortie, die ervoor zorgt dat een al bevruchte eicel zich niet kan nestelen in de baarmoeder… dan is de vrucht  al 1 week oud!! Symptomen klinken wel als zesngerschspssymtopen maar of ze zo vroeg kunnen verschijnen, geen idee. Hoop voor je dat het raak is 🙂


  JSbaby
  Bijdrager
  #10255223 Quote

  Sorry, offtopic maar toch even deze misvatting recht zetten. Tijdens pilgebruik heb je GEEN ovulatie. Het is dus ook zeker GEEN mini abortus! De menstruatie die je hebt is geen echte menstruatie maar een onttrekkingsbloeding die optreedt oiv de hormoonveranderingen die je lichaam ondervindt bij slikken vd pil en dan stopweek. 

  On topic: je kan zwanger zijn maar het kan ook van het ontpillen zijn. Idd volgende week maar een testje wagen. Succes!


  Novaroza
  Bijdrager
  #10256472 Quote

  Wat JSbaby zegt klopt inderdaad.

  Je hebt geen eisprong als je aan de pil bent. Dus deze kan je eerder niet gevoeld hebben. 

   

  Ik gok erop dat je aan het ontpillen bent, je hele hormoonhuishouding moet zich weer resetten en je natuurlijke cyclus moet weer op gang komen. Als je twijfelt kun je er altijd een testje aan wagen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct