Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger of niet ?

 • Auteur
  Berichten

 • Tatiana E
  Bijdrager
  #5693070

  Hallo allemaal,

  me vriend en ik hebben kinderwensen,
  vorig jaar juni was ik in verwachting zonder dat ik het wist, ben naar ha gegaan maar na 5 dagen helaas een miskraam gehad.

  we blijven het maar opnieuw proberen, ik gebruik ook foliumzuur voor meer kansen ik heb ook heel erge onregelmatige cyclus dus de vruchtbare dagen zijn voor mij onduidelijk..

  ik ben vanaf februari niet meer ongesteld geweest dus nu 4 maanden later nog steeds niet, ik heb elke maand paar testen gedaan maar ze zijn nog steeds negatief.. maar blijf wel die foliumzuur slikken.

  ik ben nog niet naar de huisarts geweest want dacht ik kijk wel of meerdere van jullie dit hebben meegemaakt.. want het is allemaal zo onduidelijk voor mij..

  ik ben soms wel in de ochtend misselijk… en soms ook overgeef gevoel.. soms hoofdpijn en opgeblaas gevoel.. vooral in de avonden..

  dus mijn vraag is of jullie dit ook wel hebben meegemaakt en is het mogelijk dat ik zwanger ben maar te weinig HCG heb ?

   

   


  Sunny
  Bijdrager
  #5693084 Quote

  Hoi meid,

  Wat vervelend voor je, onduidelijke situatie en als ik het goed begrijp zijn jullie dus al langer dan een jaar bezig om in verwachting te raken? Als ik jouw was zou ik gewoon naar de huisarts gaan en je door laten verwijzen naar de gynacoloog (als je dat wilt natuurlijk). Diegene kan je helpen met je cyclus, kijken of je telkens eisprong hebt etc. Ik heb het niet meegemaakt maar na een aantal weken zou het hcg toch wel aantoonbaar moeten zijn.

  heel veel succes, groetjes

  #5693335 Quote

  Hoi, ik heb een vraag.

  Ik slik de pil en ben niet ongeteld. Moet nog ongeveer 2 weken de pil slikken, voordat weer ongesteld wordt. Nou is mijn vraag of ik dan nu zwanger kan worden?

  Groetjes, iemand die geen idee heeft en zich zorgen maakt.

   

   

   


  Roos Derooy
  Bijdrager
  #5693755 Quote

  Hallo mn vriend en ik willen graag een kindje alleen door onze drukke schema’s zouden we het even uitstellen en ben ik dus nog netjes aan de pil nu hebben we in mn stop week (25juni) onveilige sex gehad beetje teveel gedronken want we doen altijd veilig paar dagen erna heb ik toen een korte bloeding gehad en steken in mn buik ik ben perongeluk een dag later na mn stopweek met de pil begonnen en heb nu last van gevoelige opgezette borsten dat heb ik namelijk nooit en is vooral gevoelig aan zijkant en een onrustige onderbuik met beetje afwisselende misselijkheid zou er een kans op zwangerschap zijn ?

  #5693883 Quote

  Hallo allemaal

  ik slik al jaren de pil vergeet er nooit eentje ik heb met n jongen sex gehad zonder omdat ik van mezelf weet ik pil nooit vergeet maar wel afgesproken die niet in me kwam ook niet gedaan het was in de 2e week van mn pil op dag 4  (nacht van 25juli) heb alleen die avond door teveel shotjes overgegeven paar keer maar vorige ochtend gwn pil genomen ik heb alleen nooit last van mn borsten tot nu ze zijn voller en gevoeliger dan anders ook kleine bultjes op de tepels en heel licht daaromheen bruin randje verder  af en toe misselijk buikkramp en slaap slecht vooral kort wie weet wat het kan zijn ?

  a.u.b zou graag iemand zn reactie horen van ieder is welkom


  Roos Derooy
  Bijdrager
  #5693916 Quote

  Hoi mn beste vriendin zit met een hele belangrijke vraag

  ze is zwanger geraakt door de pil heen en stopt nu ze daar achter kwam meteen met de pil ze is pas paar weekjes maar als je stopt met de pil krijg je ontpil bloeding zou dit kwaad kunnen voor het bevruchte eitje ?

  A.u.b help

  ze is zo bang  weet iemand hier meer van

  #5694026 Quote

  Hallo.

  ik heb sex met mn vriend gehad op een avondje teveel shotjes ik heb daarna moeten overgeven was de 2e week van mn pil strip dag 4 het was deze x zonder condoom ik ben al jaren aan de pil vergeet er bijna nooit eentje we hebben 3x sex gehad die avond en sinds weekje later had ik eenorm veel last van mn borsten en krampjes in buik Dokter maar gebeld en die kwam met paar opties ook eventuele zwangerschap ik zelf denk dit niet het geval is omdat ik de pil goed neem maar ik heb nooit last van mn borsten tot nu dus ze zei stop voor de zekerheid even met de pil en test over 2 weekjes nu dus de 27 juli moet ik testen maar heb nu 4 dagen bloed verlies gehad van het ontpillen stel als er een eitje zat is dan nu alles weg ? Of kan ik alsnog zwanger zijn?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct