Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Of Toch Een Miskraam

 • Auteur
  Berichten
 • #10216372

  Hallo allemaal, 

  Ik ben marina en nieuw op dit forum. Mijn vriend en ik zijn na 2 jaar proberen mogen beginnen met ivf. Ik had uiteindelijk 2 hydrosalpinxen waarvan mijn rechter eileider is verwijderd en de linker afgeclipt. Op di 4 juni hadden we de punctie en ik zat tegen overstimulatie aan. Ze hebben toen 19 eicellen gevonden en op vr 7 juni is een mooi embryo teruggeplaatst (m’n overstimulatie zat net binnen de grenzen) . Wel veel last van de overstimulatie gehad. Uiteindelijk zijn er nog 10 embryo’s ingevroren. 

  Op vrijdag 21 juni mocht ik gaan bloedprikken voor de zwangerschap (is standaard is onze kliniek). Helaas kreeg ik op die woe ervoor met vegen bruin bloed en die donderdagmiddag brak het echt door. Het was alleen helderrood bloed zonder stolsels of slijm. Uiteindelijk do op het einde van de dag een maandverband vol en die vrijdag ook nog. Ik dacht poging mislukt. Toch moeten gaan bloedprikken en de assistente vertelde mij dat als ik niet over de bloeding was begonnen zij mij gewoon had gefeliciteerd want had een hcg van 105. Thuis ook nog een test gedaan en ja hoor een zeer duidelijke streep. Ik moest toch rekening houden met een miskraam. De bloeding is sinds zondag gestopt. Gister ook nog bloed weestte prikken en hij was gestegen naar 280 maar de assistente vond het niet hoog genoeg.

  Nu is mijn vraag of mensen hierin ervaring hebben. Ik vraag me af of het vruchtje nog in m’n lichaam zit aangezien het hcg gestegen is ipv gedaald en of mijn miskraam toch nog op gang moet komen. Of zijn er mensen waarvan het vruchtje toch uiteindelijk is blijven plakken ondanks bloedingen of lage hcg. Vind dit heel spannend en ben erg onzeker. Heb nog altijd pijnlijke borsten maar that’s it. Op 4 juli weer bellen over hoe er wat

  #10216990 Quote

  Hai Marina, 

  Ik heb hier geen ervaring mee, maar wilde je wel even sterkte wensen. Hoop voor je dat het vruchtje is blijven zitten/blijft zitten! Lijkt me een spannende week nog helemaal tot 4 juli en kan me voorstellen dat je er onzeker over bent. Gaan ze dan checken of het HCG weer is gestegen? 

  Ik duim voor je! 

  #10216992 Quote

  Hooi 

  ik heb hetzelfde, iui gedaan, moet morgen weer gonal f gaan prikken. Ongesteld momenteel. Maar toch een zwangerschapstest gedaan en die geeft duidelijk aan zwanger. Ik weet ook ff niet wat ik moet doen. 

  Mij ben benieuwd naar jouw vorderingen. En anders gefeliciteerd. 

  Grt Brabander 

  #10217121 Quote

  Ik weet niet of ze nog een keer hcg gaan prikken maar ik zou dan wel graag een echo hebben. 

  En @brabander ik zou je kliniek bellen en het uitleggen en vragen of ze je hcg prikken voordat je met de gonal f begint. 

  #10217129 Quote

  @gebruiker, ja heb ik gedaan. Ik krijg vrijdag een bloedtest. Dan weet ik meer. Ik mag zeker geen gonal f gebruiken.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct