Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Prikjes en Pijntjes

 • Auteur
  Berichten

 • DIanthe intVElt
  Bijdrager
  #5675896

  Goedemorgen,

  Ik ben inmiddels bijna 7 weken blij in verwachting. Gister toen ik wakker werd had ik “prikjes” aan de rechterkant van me baarmoeder. ’s middags toen ik aan het werk was waren de prikjes iets heftiger en meer naar het midden getrokken.

  Ik heb de vk gebeld en die zei dat ze nog niet heel erg veel kon doen, ik moest geduld hebben. Eenmaal thuis merkte ik dat ik een “heel klein” beetje rozig bloed had bij afvegen dus heb weer de vk gebeld en vertelde mij hetzelfde.

  Vanochtend ben ik met urine naar de huisarts geweest om te kijken of ik een blaasontsteking heb, deze zeiden dat mijn urine schoon was en dat er gen blaasontsteking was.

  Kent iemand deze situatie of heeft iemand ook zoiets gehad? Ik maak me een beetje zorgen. Is dit gewoon bandenpijn? ik hoop dat iemand mij gerust kan stellen 🙂

   

  dank je

   

   


  Hennetje1988
  Bijdrager
  #5675926 Quote

  Hoi Dianthe,

  Ik begrijp je bezorgdheid naar zoals de vk al zegt is het afwachten hoe dit zich verder ontwikkelt. Bandenpijn is in zo’n prille zwangerschap niet ondenkbaar maar wel bijna onwaarschijnlijk.

  Wat het is dat je zou kunnen voelen is dat de baarmoeder zich op rekt. Je baarmoeder word meer doorbloed waardoor er af en toe een vaatje kan knappen. Zeker na het druk zetten bij ontlasting.

  Ik ben nu 14 weken en heb dit tweemaal gehad. En echt bandenpijn voelt alsof je heupen en alles er om heen enorme spierpijn geven. Ik heb dit onlangs namelijk in hevige mate nog gevoeld.

  Maar nogmaals.. het is afwachten.

  Succes en ik hoop dat je hier iets aan hebt gehad.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct