Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger? Spanning en dommigheid

 • Auteur
  Berichten

 • Uiltjesfan
  Bijdrager
  #10191992

  He iedereen, even mijn frustratie over mezelf van me afschrijven haha. 

  Donderdag 10 april was mijn NOD. Ik heb een cyclus van 27 dagen en wijk eigenlijk nooit meer dan een dag af. In januari is mijn mirena met een hysterescopie verwijderd, we zijn toen condooms gaan gebruiken (ook omdat ik mijn baarmoeder eerst een cyclus rust moest geven van de gyn. Eigenlijk door alle drukte en hectiek hebben we die ook maar dopegebruikt en waren we even niet zo bezig met zwanger worden. 

  Nu waren eind maart de condooms op en hebben we het eigenlijk maar gewoon zonder gedaan, we willen immers wel proberen zwanger te worden. Verder ook niet meer om gedacht. 

  Nu ben ik nog steeds niet ongesteld en besefte ik me dat dat wel gek is. Heb eigenlijk nergens last van alleen heel moe savonds maar ik heb het dan ook druk gehad, en ik ben behoorlijk verstrooider dan anders. Dus net vrij en maar een test gekocht. 

  Wat doe ik? Terwijl ik zit te plassen de gebruiksaanwijzing van de test lezen…. Sukkel dat ik ben. Dat bedoel ik dus met verstrooid zijn. Nu kan ik nog niet testen haha. 

  Mijn gevoel zegt ergens dat ik niet zwanger ben, geen pijnlijke borsten of misselijkheid. Maargoed een test zal het uitwijzen. 


  MWH
  Bijdrager
  #10191996 Quote

  Hahaha de eerste keer dat ik testte, plaste ik langs het stokje ipv eroverheen 😂. 

  Dus je bent niet de enige kluns. Ik had gelukkig 2 testen gekocht. Mja even wachten tot je weer moet plassen, heel veel drinken. 

  Succes! 


  StephW
  Bijdrager
  #10192012 Quote

  Haha mooi, maar geen klachten betekent niks. Ik had hetzelfde, maar toch zwanger.. maar ik raad aan om ochtendurine te gebruiken en in een bakje te plassen, dan hoef je ook niet zo te richten haha. Ik duim voor je 🙂 ps: als je nu ineens veel drinkt en test kan je een vals negatief krijgen omdat de urine te dun is voor een goede meting.


  Daniëllebritt
  Bijdrager
  #10192082 Quote

  Eey 

  , je spiraal is er nog niet zo lang uit het zo eventueel ook kunnen dat je cyclus nu wat langer is. Het moet allemaal nog even herstellen. Mijn spiraal is er ook in januari uitgehaald door middel van een hysterescopie ik heb vorige maand pas voor ’t eerst ongesteld geweest. Maar geen idee wanneer mijn nod is ik weet niet of ik een gemiddeld persoon ben haha

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct