Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger ten tijde van de eerste coronagolf? (16 maart tot 11 mei)

 • Auteur
  Berichten

 • Kirrrrrr
  Bijdrager
  #10374454

  Goedemorgen,

  Mijn naam is Kirsten Hoogendijk en ik ben een derdejaars student aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Samen met drie studiegenoten zijn wij bezig met het uitvoeren van een onderzoek in het kader van onze minor Echografie. Onze onderzoeksvraag is: ‘’Hoe hebben echoscopisten, zwangeren en hun partners een echo-onderzoek ervaren ten tijde van COVID-19?’’.

  Wij zijn specifiek op zoek naar vrouwen én partners die een echo hebben gehad tussen 16 maart tot 11 mei. In deze periode waren partners namelijk NIET toegestaan om bij de echo aanwezig te zijn i.v.m. corona maatregelen. Door middel van een online interview (15-20 min.) willen wij graag de ervaringen van zowel vrouwen én partners bevragen. De gegevens worden anoniem verwerkt.

  Meld u aan via 0941976@hr.nl óf stuur een bericht voor meer informatie. 

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Kirsten Hoogendijk

  #10374482 Quote

  Ik was zwanger tijdens de eerste corona periode. Is het online een vragenlijst in vullen of willen jullie echt een interview houden?

  Want ik sta eventueel wel open voor het invullen van een vragenlijst. Een interview zie ik daarentegen wat minder zitten


  Kirrrrrr
  Bijdrager
  #10374517 Quote

  Hi Zonnebloempje,

  Bedankt voor je snelle reactie. Het gaat om een online interview, dus géén vragenlijst. Dat kan ook enkel met geluid.. dus geen beeld als dat misschien prettiger voor je is? Maar vooral doen waar jij je goed bij voelt hoor!

  Groetjes Kirsten

  #10374525 Quote

  Ik ben net bevallen dus het is voornamelijk de tijd waar ik een beetje tegen op zie. Sorry dat ik jullie dan niet verder kan helpen


  Kirrrrrr
  Bijdrager
  #10374538 Quote

  Snap ik, dan heb je je handen vol. Fijne kraamperiode gewenst!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct