Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Van De 3e 3

 • Auteur
  Berichten
 • #10559908

  Hallo lieve mama’s (to be),

  Ik ben zwanger van ons derden wondertje.
  Ik vroeg me af of er andere ouders zijn die nog wat life hacks hebben? Onze spruit wordt in februari geboren en de oudste is dan 2,5 en de middelste 1,5. Dus echt nog drie kleintjes. Iemand nog tips?

  #10559921 Quote

  Mijn 3e komt eind juli. Dan heb ik er 1 van 3.5 en 1 van 1.5. Denk dat het heel pittig gaat worden maar mijn oudste gaat in januari naar de kleuterschool. Dat geeft al iets meer rust. Dan gaat volgend jaar zomer de 2e naar peuterschool. Dus dan alleen de jongste maar thuis. Kijk daar wel naar uit moet ik zeggen.


  Pinkyblue
  Bijdrager
  #10560117 Quote

  Mijn jongens waren 17 maanden en 2.9 jaar toen mijn dochter geboren werd. Ze is nu dik 4 maanden.

  De beste tip is voorbereiding en je niet te druk maken om het huishouden, haha!
  3 kort op elkaar is hetzelfde als 2 kort op elkaar. Alleen net iets drukker. 🤣 Als ik de reacties op ons moet geloven heb ik het vreselijk zwaar en druk. Dat is het ook, maar in de positieve zin. Ik ben er iig heel trots op!


  Wolkjes
  Bijdrager
  #10560230 Quote

  Onze beste investering was een duowagen: Bugaboo donkey. Dat is mijn vrijheid. Onze kinderen zijn 3, 1,5 en 8 maanden. De middelste loopt wel maar niet stabiel genoeg voor een wandelingetje.

  Ik gooi de kinderen in de wagen en loop naar de bakker, ga spontaan even winkelen met alle 3 en een dagje dierentuin word net iets leuker als de oudste ook even mag uitrusten in de kinderwagen🤩.

  Veel geluk!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct