Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger van Dora the explorer……

 • Auteur
  Berichten

 • Muffinindeoven
  Bijdrager
  #10153310

  Ja je leest het goed, zwanger van Dora (En dan natuurlijk als eindresultaat, niet als vader).

  De meest rare droom gehad, ik kreeg als Babyshower feest een “maak kennis met je kind” dag. Maar natuurlijk had ik een koortslip.  Dus handschoentjes aan en mondkapje op. We (vriendinnen en familie) werden in een grote kamer met bankjes langs de muren gezet en daar ging de deur open. Er kwam een meisje van zo’n 3 jaar oud binnen lopen en dat was dus mijn kind. Die nog in mijn buik zat. Iedereen knuffelde en speelde met haar en ik moest huilen omdat iedereen zo onvoorzichtig deed en ze niet naar mij toe kwam. De verloskundige vroeg hoe ik mij voelde (die begeleidde dit alles??) En ik zei dat ze voorzichtig met mijn kind moesten doen. Toen draaide het meisje zich om en kwam naar mij toe lopen om te knuffelen. En toen zag ik het, het was Dora the Explorer!!!!!! Oh mijn God,  ik weet nog helemaal niet of het een jongen of meisje wordt,  maar weet nu in ieder geval al wel dat ik op moet letten voor Swieber de vos in mijn huis en tuin!

   

  Hebben jullie al vage/bizarre/grappige/rare dromen gehad? Vertel,  want ik ben best nieuwsgierig!


  Emsie
  Bijdrager
  #10153313 Quote

  Ik heb (nog) geen droom gehad die kan tippen aan jouw droom. 

  Echt geniaal! Hahahaha

  Ik hoop dat je er zelf achteraf ook om kunt lachen:) 


  Esssss
  Bijdrager
  #10153316 Quote

  Ik had ook rare dromen toen ik zwanger was, ik droomde over overleden personen die ik kon, heel vreemd. Was ook altijd bang om me kind te verlieZen in me buik terwijl daar geen aanleiding voor was.


  Kay
  Bijdrager
  #10153320 Quote

  Precies hetzelfde hier. Afgelopen nacht was ik in mijn droom een kolf apparaat aan het uitproberen. Alleen hij was kapot, hij zoog zo hard dat bijna heel mijn boobie in dat ding verdween. Ik in paniek, man die niet snapte wat er gebeurde. 

  Gelukkig maakte de hond mij wakker, ik wil niet weten wat er verder ging gebeuren.


  BenB
  Bijdrager
  #10153324 Quote

  Voor ik überhaupt kon testen, droomde ik over positieve zwangerschapstesten. Die maand was het raak. Vlak voor de eerste echo droomde ik over een tweeling. Je raadt het misschien al… We kregen een tweeling 🙂 Ik droomde alleen over een jongen en een meisje en het zijn twee jongens geworden.


  Marstef
  Bijdrager
  #10153326 Quote

  Zelf nog niet van dit soort vreemde dromen gehad. 

  Mijn man wel die had gedroomd dat we een dochter kregen, die we petunia gingen noemen. Maar ze was in onze droom ook heel lelijk en hebben we navraag gedaan of er niks aan te doen was met plastische chirurgie. 

   

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Rolo
  Bijdrager
  #10153343 Quote

  Hahaha oh mooi dit! Wat kunnen dromen levendig zijn dan he?!

   

  ik droom sinds ik zwanger ben heel veel over seks🤭. Terwijl mijn libido overdag juist op een ultiem dieptepunt ligt.


  Emsie
  Bijdrager
  #10153350 Quote

  Ik droomde gisteren dat ik seks had met Vin Diesel, terwijl zn schedel open lag en zn hersens eruit hingen. Dat was best vreemd..

   

   


  gebruiker365106
  Bijdrager
  #10153378 Quote

  Whaha oh geweldig. Bizar kun je dromen he?!

  Er was een aanslag met gas waardoor mensen in een soort van zombies veranderde. Deze infecteerde ook weer gezonde mensen. Ik zat een een leger die dit moest bestrijden. Er was een moment in een bus dat ik met 3 collega’s en burgers zat en er zo’n bom afging. Adem inhouden en naar buiten. Achtervolgt door zombies op watertank die die zombies omduwde. Heel erg spannend en heel echt. Man wat zag ik er goed uit. Superstrak in mn zwarte stoere outfit. En ik had heel erg leuk mannelijk collega. Waar ik een heleboel andere dingen mee beleefde (waar ik nu overdag geen puf voor heb). 

  Maar ook een hele nare droom waarin ik mn dochter  van 3 jaar langs de waterkant liet lopen terwijl ik mn auto ging parkeren. Ik zag het mezelf doen en dacht wtf! Toen was ik haar kwijt. En ik vroeg iedereen of ze haar gezien hadden. Kwam mn moeder en nicht tegen en die gingen zoeken. Ging ik gewoon op mn gemak gympen afhalen bij 1 of andere wazige gozer die zat te gamen. Ik zei nog tegen hem ik moet opschieten ik moet mn dochter zoeken. Toen zag ik een grote boot in t water waar mn moeder opstond. Ze haalde net mn dochter levenloos uit t water. Ik keek ernaar en dacht ik maak er een eind aan. En toen werd ik jankend wakker. Daarna kon ik niet meer slapen. Echt rukdroom. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct