Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Van Een Tweeling 7

 • Auteur
  Berichten

 • Sparkar
  Bijdrager
  #10462782

  Hoi allemaal, Gisteren het superleuke nieuws gehoord dat we in verwachting zijn van een tweeling! We maakte er een paar weken geleden al grapjes over, vanwege de meer zwangerschapskwaaltjes in vergelijking met de zwangerschap van onze dochter. En toen opeens hoorde we het mooie nieuws van twee kloppende hartjes!

  Nu word ik doorverwezen naar de gynacholoog, schijnbaar is dat gebruikelijk met een meerling zwangerschap.

  De verloskundige vertelde ons dat het een eeneiige tweeling is, en dat ze op dit moment geen tussenschot ziet. En daar ging ik dan… los op Google. Stom.. nu spoken er allerlei verhalen door mijn hoofd en ben ik eigenlijk op zoek naar al jullie positieve verhalen, uit nieuwsgierigheid maar ook om me een beetje op te beuren. Ik wil natuurlijk wat van die roze wolk proeven… 🙂

  En als de hartjes kloppen… is de kans dat het misgaat dan kleiner? (Natuurlijk bestaat de kans nog altijd, dat weet ik) Heeft iemand ervaring met een vanishing twin? Zijn jullie meerling zwangerschappen goed verlopen?

  Ben heel benieuwd naar jullie verhalen.  

  ♡ Renate

  #10462843 Quote

  Hopelijk gaat je zwangerschap goed. Super leuk.

  Ik heb wel ervaring met vanising twins. Op de eerste echo twee kloppende hartjes en bij de tweede echo nog een kloppend hartje. Gelukkig nu een gezonde dochter van bijna 10 maanden.

  Ik zou lekker proberen te genieten en afspraak voor afspraak bekijken hoe het gaat. Het kan ook heus goed gaan zie klinkt mijn omgeving.

  Probeer te genieten!


  Marshmellow
  Bijdrager
  #10462961 Quote

  Gefeliciteerd! Ik ben momenteel 32 weken zwanger van een twee-eiige tweeling. Ik had mijn eerste echo met 8 weken en daar waren twee kloppende hartjes te zien en duidelijk twee vruchtzakken. Met 10 weken is dit bevestigd door de gynaecoloog in het ziekenhuis. Bij een meerlingzwangerschap word je inderdaad altijd doorverwezen naar het ziekenhuis omdat de zwangerschap meer risico’s met zich meebrengt. Als je vragen hebt laat maar weten!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct