Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Van N Ex

 • Auteur
  Berichten
 • #10384620

  Ik ben zwanger van mijn ex. Ik was voor zijn moeder niet goed genoeg voor haar enige zoon. Na 100 beloftes dat hij nu echt voor zijn gezin zou kiezen.. heeft hij weer voor zijn moeder gekozen en heeft hij ons weer in de steek gelaten. Ik ben erg ziek tijdens me zwangerschap terwijl ik voor zijn andere kind ook zorg.  Ik krijg geen hulp van hem maar ook totaal geen enkele interesse in de zwangerschap. Maar nu eist hij wel dat hij bij echo en bevalling wilt zijn. Ik wil dit echt niet, heb weken niks van he gehoord, ik wil zo een mooi moment niet met zo iemand delen.  Mijn ex is een echte narcist, hij heeft diagnose ADD maar bij de diagnose Narcist zijn ze nog niet gekomen! Hij is continue mij psychisch aan het bespelen, door te zeggen dat ik het hem ontneem en dat ik mijn kind vader ontneem, proberen schuldig te laten voelen. Ik heb gezegd dat hij altijd zijn kids mag zien en betrokken mag zijn, maar k wil hem niet bij de bevalling. En het was zijn eigen keus, kan toch niet na 2 maanden terug komen en eisen bij de bevalling te zijn?

  Ik voel me al erg rot en eenzaam in de zwangerschap. Heeft iemand enige ervaring hiermee.


  StephW
  Bijdrager
  #10384622 Quote

  Hij kan niet echt eisen bij de bevalling te zijn nee, het is jouw lijf. Miss is het slim om harde afspraken te maken, financieel en qua omgang. Dan weet iedereen waar ie aan toe is, evt navraag doen bij een jurist. Wellicht geeft dat wat rust. En miss vindt ie t ook goed als je hem een update en echofotos stuurt?


  Lapjesendraadjes
  Bijdrager
  #10384909 Quote

  Poe wat een lastige situatie zeg! Ik kan mij voorstellen dat je nu even niet zit te wachten op een ex bij de bevalling enzo. Ik zou hier een mediator bij betrekken, denk ik.

  Als hij samen met jou al een kind heeft, zal hij een bijdrage moeten leveren aan de verzorging. Staat daar iets over op papier? Heeft hij het nog ongeboren kind al erkend? Als er nog niets op papier staat, ook niet voor het al ‘rondlopende’ kind, dan zou ik daar snel zaak van maken. Zo heb je helder wat jouw, maar ook zijn rechten en plichten zijn. 


  Mama van Milou
  Bijdrager
  #10385461 Quote

  Hallo!
  Hier nog eentje die zwanger is van haar ex.
  Schaam je er niet voor, hij wil geen 100% geven dus jij mag zeker je grenzen stellen over JOUW bevalling. Het is de bedoeling dat je tijdens je bevalling ook mentaal goed kunt ontspannen, en als dat niet lukt met hem erbij is dat reden genoeg om hem niet erbij te hebben. Die stress is namelijk ook niet goed voor de kleine.
  Gewoon nee is nee. Het mooie is ook dat je hier in Nederland als vrouw zelf het recht hebt om te beslissen hoe jij je zwangerschap en bevalling wil hebben.
  Ik wens je heel veel sterkte toe!

  Liefs,

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct