Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger? Wat denken jullie met mijn symptomen?

 • Auteur
  Berichten

 • Petera Laars
  Bijdrager
  #5695500

  Hallo lieve mensen,

  Mijn man en ik proberen zwanger te worden. Vorige week maandag ben ik naar de gynaecoloog geweest en zag zij op de monitor dat er 1 dominant eitje aanwezig was. Zij gaf aan dat dat eitje 16 mm was. En op 18 mm de eisprong zou plaatsvinden waardoor we dus dinsdag konden vrijen. Toen ik thuis kwam heb ik in de middag alsnog een ovulatietest gedaan en die kwam uit op 2 dik gekleurde strepen. Wij hebben dus vanaf maandag t/m woensdag 2 keer per dag gevreeën. Ondanks dat de gynaecoloog zei om dinsdag te beginnen.

  Ik voelde vanaf vrijdag t/m maandag zo nu en dan korte steekjes links en rechts bij mijn eierstokken en soms ook ter hoogte van mijn navel. Ik heb geen gevoelige borsten maar voel lichtelijk grieperig. Ik bloede ook een paar druppeltjes tot aan gister (maandag) nu voel ik helemaal geen steekjes. Heb alleen dat grieperig gevoel.

  (Ik was trouwens naar de gynaecoloog geweest omdat ik na 43 dagen nog steeds niet had gemenstrueerd en ook geen eisprong kreeg.)

  Ik moet nog officieel een weekje wachten voordat ik een test kan doen. Met mijn weinige symptomen zou ik zwanger kunnen zijn? En wie herkent zich in mijn verhaal/symptomen?


  Anoniem Vanrijn
  Bijdrager
  #5695761 Quote

  hoi hoi.. Wat leuk, wij zijn ook druk bezig met zwanger worden.

  Vraagje heb je ook andere klachten dan alleen grieperig. De steekjes die je voelde kunnen ook horen bij een ovulatie. Die steekjes voel ik ook links of rechts.  Ik ken je alleen adviseren om nog die verschrikkelijke dagen af te wachten tot je nog. Alhoewel ik weet hoe frustrerend dat is om de dagen af te tellen zodat je kan testen om vervolgens op je nog dag rode duivels te zien.

  Ik heb juist heel andere symptomen. Op 2 aug geklust en een dag later mn eisprong. Nu ben ik 2dagen na mn eisprong moe en heb sinds vandaag koppijn. Of dit een vervroegd symptoom is van een zwangerschap is mij echt onduidelijk. Mm nog is 14 aug. Nou ik kan ook echt niet wachten


  Anoniem Vanrijn
  Bijdrager
  #5695763 Quote

  Nog is nod.. mijn tel veranderd het continue hahahaha

   

  Btw ik hoop voor je zo dat je zwanger bent meid..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct