Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger worden

 • Auteur
  Berichten

 • Nacida
  Bijdrager
  #10460862

  Heejj meiden goedemorgen,

  Ik zal me even voorstellen.

  Ik ben nacida ben 28 jaar. Wij hebben al een schatje van een jongentje (Jantje) word in oktober 3. Onze knul is destijds door de pil heel geschoten en dus totaal geen ervaring met het zwanger worden. Wij willen nu heel graag een 2de ik ben 3 maand geleden gestopt met de pil. De eerste maand duurde het 40 dagen de maand daarop 33 en vorige maand ook 33. Nu deze maand zit ik weer inmiddels op de 35 dagen. Sinds 5 dagen Smorgens enorm misselijk en gevoelige borsten en buikkruipen niet normaal. Gister wel een test gedaan maar helaas negatief. 

  Iemand tips voor mij??

  #10460883 Quote

  Je bent nu nog druk ant ontpillen waarschijnlijk. Ik was uiteindelijk na 8 maanden zwanger na t stoppen met de pil met de 1e. Dat is alsnog erg snel


  Lola K
  Bijdrager
  #10460890 Quote

  Ontpillen kan bij sommige vrouwen lang duren. Ik denk ook inderdaad dat je aan het ontpillen bent.


  WBM
  Bijdrager
  #10460894 Quote

  Ja het kan beide zijn of het ontpillen of mis nog heel pril zwanger? Dat je nog niet genoeg HCG in je urni hebt. Als je nou niet zwanger bent, kun je het ook aankijken met ovulatietesten dan weet je exact je piek. Ik was na de 2de maand zwanger en daarvoor ook aan de pil dus opzich hoeft het niet lang te duren.


  Nacida
  Bijdrager
  #10460907 Quote

  Oke ik dacht altijd dat je bij ontlpillen helemaal niet ongesteld werd? En zodra je weer ongesteld ben dat je dan weer een eisprong had. Oke top dan maar hopen dat ik snel ongesteld word weer. Want van deze symptomen word je lekker zenuwachtig van 😅

   


  WBM
  Bijdrager
  #10460922 Quote

  Nee hoor de ongestelheid kan idd weg blijven maar je kan het ook gewoon worden vaak onregelmatig 😁

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Nacida
  Bijdrager
  #10460928 Quote

  En hoe weet je dan dat je niet meer aant ontpillen bent 😅 sorry voor de stomme vragen hoor hahaaj

  #10460957 Quote

  Er staat ongeveer 1 jaar voor. Dat is wat ik meekreeg toen ik vondt dat te lang duurde voordat uberhaupt weer ongesteld werdt. Ik geloof dat er in de bijsluiter van je pil staat wanneer je contact moet opnemen met je ha als je je zorgen maakt. Doe dit ook gerust. Daar zijn ze voor.


  WBM
  Bijdrager
  #10461175 Quote

  Als je de strip hebt opgemaakt en je word dan “ongesteld” is dit nog geen normale ongesteldheid(maar omdat je stopt met de pil). Maar als je daarna weer bloedverlies gaat krijgen ben je gewoon ongesteld en heb je dus een eisprong gehad die niet bevrucht is en vandaar het bloeden. Volgens mij is voor de rest de term ontpillen ook gewoon een naam voor de andere kwaaltjes die erbij horen als je stopt met de pil, Hoofdpijn, stemmingswisselingen, buikpijn ect. Google het anders even denk je daar ook wel goede uitleg kan vinden. Succes hopelijk snel een positieve test!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct