Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger worden en onzeker

 • Auteur
  Berichten

 • Manon Hendriks
  Bijdrager
  #10023144

  Hallo allemaal,

  Ik heb een vraag ik ben vanaf december 2016 van de pil af en sinds 2 maanden terug hebben we besloten om zwanger proberen te raken.

  Wij zitten momenteel in de 2 de ronde en heb ook een poosje ovulatie testen gebruikt van CB ik heb nog geen positieve ovulatie test gehad, maar wel gewoon mijn menstruatie de HA geeft aan dat ik dan wel gewoon een ei sprong gehad heb.
  Ik slik ook van dag 1 al multi zwanger worden van de Etos zijn er nog meer die dit gebruiken?
  Ik heb een hele onregelmatige cyclus wat heel erg verschild maar de laatste drie maand zit ik op 20,27&25
  Nu heb ik al een paar dagen een raar gevoel onder mijn navel , boven mijn schaamstreek ben heel erg moe en mijn humeur kan in 1 x heel erg omslaan en soms zo verdrietig voelen
  Mijn gevoel zegt de hele tijd dat ik zwanger ben alleen kan ik het nu denk ik nog niet testen want mijn laatste menstruatie heb ik gehad op 17 juli
  Nog meer mensen die dit herkennen???
  Of tips wanneer ik het beste een test kan uitvoeren??


  Chan1234B
  Bijdrager
  #10023150 Quote

  Probeer er niet teveel mee bezig te zijn dmv ovulatie testen jullie zijn pas net begonnen. En het valt op zich nog wel mee hoe onregelmatig je cyclus is, ga gewoon uit van de langste deze keer en test pas 2 dagen daarna dit om elke keer teleurstelling te voorkomen.. 

   


  Lys N
  Bijdrager
  #10023286 Quote

  Hoi Manon,

   

  Ik zou er niet te veel mee bezig zijn. Zo maak je je zelf alleen maar gek. Ik zou gewoon afwachten wanneer je weer ongesteld moet worden. Als je die dag niet ongesteld word dan die dag er na een test doen.

  1 tip: ik zou geen gebruik maken van testen die je eerder kunnen aangeven of je zwanger bent of niet. Ik had dat namelijk wel gedaan en werd negatief aangegeven. Maar paar dagen later moest ik ongesteld worden wat ik niet werd. Dag later weer een test gedaan en die was positief. Dus uit eindelijk die dag 3 testen gedaan en alle 3 positief.


  Manon Hendriks
  Bijdrager
  #10023332 Quote

  Hoi chan

   

  ik heb de ovulatie testen gebruikt omdat toen ik net gestopt was met de pil het 50 dagen duurde voordat mijn menstruatie kwam. En daarna heb ik nog cyclus dagen van tussen de 44 en 35 dagen.

  ik ben nu gestopt met ovulatie testen en moet het maar gewoon afwachten , maar omdat mijn cyclus nu de laatste 3 maanden redelijk is heb ik geen inzicht wanneer ik de eisprong heb😳

  Hoi lys

  bedankt voor je tip. De test kan ik nu toch nog niet uitvoeren aangezien ik niet weet wanneer ik ongesteld moet worden en dan is het best wel een beetje frustrerend als je het graag wil☺️

   


  Chan1234B
  Bijdrager
  #10023377 Quote

  Ja je lichaam moet even wennen aan dat je niet meer aan de pil bent, je moet het inderdaad nu maar gewoon afwachten en gewoon lekker vaak klussen met je vriend:) dan komt het vast wel goed. Probeer het een beetje los te laten anders maak je jezelf helemaal gek en dat is ook niet bevordelijk. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct