Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger worden lukt niet meer na meerdere miskramen!

 • Auteur
  Berichten

 • Phyleah
  Bijdrager
  #10262831

  Hallo allemaal, 

  Mijn man en ik zijn “bezig” sinds mei 2018. Ik ben zwanger geraakt in ronde 1, 3 en 4. Dat was allemaal heel snel! Helaas zijn deze zwangerschappen allemaal vroeg beëindigd. Afgelopen zomer zijn we voor onderzoeken bij een fertiliteitsarts geweest. Hieruit bleek dat alles goed was bij beide en dat we geen zorgen hoefde te maken. Toch doe ik dat wel! Ook mogen we pas in voorjaar 2020 terug komen als het niet gelukt is. Intens veel verdriet en vertrouwen in m’n lichaam neemt drastisch af! Zeker als ik zie dat de vrouwen om me heen ongepland en snel zwanger zijn. Ook begint er spanning te komen in onze relatie en dat het elke maand weer “moet”. 

  Nu in ronde 18 en er is nog steeds niets gebeurd. Zijn er meerdere vrouwen die dit meegemaakt hebben of meemaken? 

  #10262842 Quote

  Hoi, heel jammer dat het niet lukt, maar maak je geen zorgen ik was 21 weken zwanger toen ik een miskraam had nar onderhalf jaar werd ik opnieuw zwanger van een dochter. Eigenlijk de specialisten en geanycologen geven in nederland geen medicijnen dat is wel jammer. Maar soms duurt lang om weer zwanger te worden geduld dus. Ik zal je een kleine tips geven, als je gemenstrueerd bent, eet geen pittige eten. Drink warm milk met walnoten.

  Sterkte en heel veel succes!!!


  Aaapje
  Bijdrager
  #10262933 Quote

  Hoi, 

  Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ken iemand die dat ook heeft gehad. En wat bleek, bij de laatste miskraam is niet alles goed weggehaald, waardoor zwangerworden ‘opeens’ niet meer lukte. 

  Weet je zeker dat je ‘schoon’ bent?


  Phyleah
  Bijdrager
  #10263162 Quote

  Bedankt voor de tip haha! Fijn dat het bij jou uiteindelijk wel weer gelukt is 😊 

   

  En jonge mama: ja ik ben helemaal schoon. Ben van boven naar beneden, van links en naar rechts gecontroleerd! Er viel niets te zien en alles was “normaal”. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct