Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Worden Met Iui 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10580210

  Hoi meiden,

  Ik ben even benieuwd naar jullie ervaringen met IUI en goede ervaringen! Ook al doe je dit samen met je partner, soms voel ik mij een beetje alleen in dit hele process… Cónstant bezig met je lichaam in de gaten te houden etc.

  Mijn vriend en ik zijn al een half jaar aan het proberen en sinds kort begonnen met IUI vanwege mijn PCOS en het minder kwaliteit zaad van mijn vriend.

  Afgelopen vrijdag ochtend zijn we begonnen met de derde ronde en deze keer heb ik iets geks. Op dinsdag (dag 5 met vrijdag meegerekend) had ik opeens een bloeding. En dat is tot vandaag niet gestopt…. Ik ben bang dat dit het begin is van weer een menstruatie maar zou het gek vinden als dit zo snel al zou komen.
  Uiteraard heb ik het opgezocht en weet dat het ook misschien een innestelingsbloeding zou kunnen zijn. Maar toch vind ik het nog steeds gek dat het dan zo lang aanhoudt….. Maar we blijven hopen!

  Ik vroeg mij af of iemand hier ervaring mee heeft gehad? En ook vroeg ik mij af of je al dingen kan voelen gelijk na een bevruchting. Ik heb namelijk wel steken in mijn buik, lichte menstruatie pijn en plopjes in mijn buik.

  Ik maak mezelf altijd helemaal gek met wat ik in mijn lichaam voel dus weet eigenlijk ook niet meer zo goed of ik het echt voel of dat ik het me inbeeld….. 🙂

  Hebben meiden hier ervaring mee of hebben dingen om te delen?

  Liefs, Elisa

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct