Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Worden Na Implanon

 • Auteur
  Berichten

 • Samantha en Zoë
  Bijdrager
  #10038927

  Hoi iedereen ik ben samantha en ben 28 en heb 1 dochter van 2.5 genaamd zoe. Nu zijn we weer bezig om te proberen voor een 2de te gaan. alleen heb ik vorig jaar een voor stadium gehad van baarmoederhals kanker. Nu heb ik 2.5 jaar de implanon gehad en deze heb 2 maanden geleden eruit gehaald. Nu is mijn menstruatie begonnen op vrijdag 6 okt tot maandag 9 okt daarna weer ongesteld na 3 weken vrijdag 27 okt tot dinsdag 31. Nu voelde ik dat mijn baarmoedermond vrij hoog zit maar wel nog een beetje hard mijn ovulatie test van vanochtend gaf negatief aan dus ben eens benieuwd. Iemand advies voor me

  #10039126 Quote

  Hoi

  Eigenlijk is het bij mij heel snel gegaan, hij was afgelopen en heb hem verwijderd ipv nieuwe. Omdat wij voor ogen hadden een kindje en dat mijn lichaam tijd nodig zou hebben om te herstellen van de hormonen. 

  Ik werd na verwijderen binnen paar dagen ongesteld en daarna bleef het 6 weken uit. Ik dacht dat kwam door herstellen lichaam, maar toch een test gedaan omdat ik een feestje had en zeker wilde zijn dat ik een wijntje kon nemen. Al binnen 30 sec gaf de test zwanger. Ben ondertussen 30 weken. Dus gelijk eerste maand raak. Nooit verwacht dat zo snel kon gaan. Dus was ook even schrikken, maar veel blijdschap!

  Hopelijk mag jij ook snel positief testen. 

  Succes


  Samantha en Zoë
  Bijdrager
  #10039220 Quote

  Wow dat is is idd erg snel gegaan. Ik heb hem eruit gehaald vanwege andere klachten en heb toen de nuva ring gehad maar dat ging ook niet goed en ben ik na 1 week mee gestopt. En toen kreeg ik de 2 menstruaties in oktober met 3 weken er tussen dus ben eens benieuwd of ik komende vrijdag weer ongesteld word of hoe mijn cyclus eruit gaat zien.                                                                         

   


  Maris20
  Bijdrager
  #10039264 Quote

  Toen de mijne eruit ging was ik 2 weken later zwanger. Dus had na 2 weken meteen een eisprong. Had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan. Ook na spiraaltje eruit, 1 menstruatie en daarna zwanger. Inmiddels 19 weken zwanger van de tweede!


  Samantha en Zoë
  Bijdrager
  #10039282 Quote

  Nou dan ben ik eens benieuwd

  #10039313 Quote

  Ik had ook nooit gedacht dat het zo snel zou gaan, wij wisten wel van huisarts dat dit een van de snelste dingen is waarna je weer snel vruchtbaar is, maar dit ging inderdaad wel ontzettend snel.

  Eigenlijk hadden we niet eens kans om er voor de klussen, haha…

  Hopelijk hebben jullie ook dit geluk.

  Wanneer zou je evenueel mogen testen?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Samantha en Zoë
  Bijdrager
  #10039335 Quote

  Ja het is heel raar omdat ik op een cyclus van 21 dagen zit. Maar nu dacht ik dus afgelopen week mijn eisprong te hebben gehad omdat mijn baarmoeder mond hoog lag en de afgelopen 2 dagen laag maar vandaag ligt hij weer erg hoog. Ik zou volgende week vrijdag weer ongesteld moeten worden.                       

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct