Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Worden Na Miskraam 2

 • Auteur
  Berichten

 • JuneM
  Bijdrager
  #10158311

  Ha meiden,

  2 weken geleden heb ik een miskraam gehad. Inmiddels is het bloeden gestopt en heb ik groen licht van de verloskundige om weer zwanger te mogen worden. De ovulatie testen zijn onderweg en we gaan ervoor! 

  Wie heeft er ook kort geleden een miskraam gehad en vindt het fijn om met elkaar te kletsen over het weer opnieuw zwanger worden? Hier of wellicht in een geheime facebookgroep (waarvan niemand kan zien dat je lid bent)? 

  Ik ben benieuwd! 


  Happy s
  Bijdrager
  #10158319 Quote

  Hoi hoi, 

  wij hebben ook een week voor kerst een miskraam gekregen. 

  Helaas zijn wij nog steeds bezig om alles weer schoon te krijgen en door te kunnen. Na een ziekenhuis opname en nu uiteindelijk een operatie met algehele narcose zijn we er wel klaar mee. Wij hopen in maart weer door te mogen voor een nieuwe ivf poging maar ik durf nog niet te hopen. 

  Hopelijk hebben jullie binnenkort weer goed nieuws, gek om weer op je lichaam te vertrouwen he? 

  Iig succes en hopelijk heb je snel een positieve test in handen 🙏🏻


  JuneM
  Bijdrager
  #10158322 Quote

  Jeetje wat heftig zeg!! Gelukkig ging dat bij ons wel vanzelf. Duurde wel even maar volgens de verloskundige mag ik er vanuit gaan dat alles weer schoon en leeg is. 

  Het is heel lastig om weer op mijn lichaam te gaan vertrouwen. Het heeft me behoorlijk in de steek gelaten. Maar goed dat komt vast vanzelf weer goed. 

  Wat heftig voor jullie dat je nu weer een ivf traject in moet. Hoeveel pogingen hebben jullie al gehad? 


  Davl
  Bijdrager
  #10158353 Quote

  Ook ik heb in december een vroege miskraam gehad. Ik was in ronde 1 zwanger en had altijd een regelmatige cyclus van 28 dagen maar nu was hij in januari 32 dagen en in februari een cyclus van 24 dagen! 

  Lastig om zo van ovulatie testen gebruik te maken…

  Hopelijk is het snel raak voor ons!


  JuneM
  Bijdrager
  #10158361 Quote

  Wat lastig davi! Maar hoe weet je dsat je cyclus in februari zo kort is? Het is nog januari toch? 


  JuneM
  Bijdrager
  #10158827 Quote

  Verder niemand die mee wil schrijven? Vandaag komen de ovulatietesten binnen en zit te denken wanneer ik moet gaan starten met tellen. De dag dat ik het vruchtje verloren ben? 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Rosybo
  Bijdrager
  #10158856 Quote

  Ik heb in april een miskraam gehad , na pillen kwam toch niet alles er uit na 5 weken toch gecuretteerd . Na 4-6 weken moest ik mijn menstruatie krijgen , en kon nog niet meten met ovulatie testen ( wat ik wel heb gedaan hahah) maar die blijven allemaal positief ! Gelukkig werd ik 5 weken erna ongesteld . Vanaf dan kan en mag je mag echt weer er mee bezig zijn … na 28 dagen kreeg ik weer een menstruatie en 14 dagen ja hoor een ovulatie en gelijk weer zwanger ! 

  Nu 25 weken en alles gaat goed ! 

  Heel veel succes en probeer het een plekje te geven en vertrouw op je lichaam ! 

  Ik ben nu 40 en de vk dacht echt dat het lang zou duren ivm mijn leeftijd, maar dat zeg dus niks als je lichaam er klaar voor is komt het echt 


  JuneM
  Bijdrager
  #10158905 Quote

  Wat fijn zeg rosybo! Gefeliciteerd! Bleven de testen positief doordat er nog hcg aanwezig is? Ik mag nu al wel aan de slag dus hoop op negatieve ovulatie testen haha 🤣

  #10158947 Quote

  Hoer ook 8 januari jongs leden een miskraam gehad. Na het bloeden gestart met ovulatietesteb van cb. Eerste 2 dagen negatief zowel de paarse als de roze. Test nog tot op de dag van vandaag. Na 2 dagen kreeg ik een knipperende smiley en die roze gaf niks aan. Nu afgelopen woensdag kreeg ik een vaste smiley dus mij ei zou moeten springen binnen 24-48 uur. Vanmorgen weer getest en wederom weer vaste smiley bij zowel de roze als de paarse. Waarneer komt mij ei nou? Wij willen zo graag zwanger worden samen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct