Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Worden Na Miskraam 7

 • Auteur
  Berichten
 • #10450541

  Goedenavond, Ik lees wel eens vaker alle forums maar toch wil ik mijn verhaal even delen.Wij zijn nu zeker een jaar aan het proberen zwanger te worden. Vanaf het moment dat ik stopte met de pil had ik een regelmatige cyclus van 30 dagen. Ik heb ik augustus een miskraam gehad toen ik 9 weken zwanger was. Sinds dat moment is mijn hele cyclus in de war. De ene keer een cyclus van 105 dagen, 52 dagen, 34 dagen, 56 dagen en zo gaat dat door. Nu op dit moment zit ik mijn cyclus op 34 dagen. 5 dagen geleden menstruatie achtig buikpijn gehad, maar de menstruatie zet niet door. Ook zijn mijn tepels sinds 4 dagen gevoelig. Het vervelende is is dat ik niet weet waar ik aan toe ben omdat mijn cyclus zo verschild. En dan vraag ik mij telkens af wanneer zal ik gaan testen. Zijn er hier dames die zich iets herkennen in mijn verhaal? ik ben trouwens 3 maand geleden al bij de huisarts geweest, maar die gaf op dat moment aan dat wij het maar nog even moesten afwachten en maar moeten blijven proberen. Makkelijk gezegd vanuit haar. Terwijl iedereen om ons heen zwanger wordt, wat ik iedereen natuurlijk van harte gun.


  Astrid FaRa
  Bijdrager
  #10450608 Quote

  Hoi ik heb hetzelfde gehad. Op 8,5 week een miskraam gehad en sindsdien was de cyclus compleet van slag. Vertrouw mijn lichaam wat dat betreft ook niet meer. Steeds als ik dacht; volgens mij ben ik zwanger! Was er toch niks, zelfs met weken over tijd.
  Dus maar gewoon met ovulatietest aan de slag elke dag, en om de dag seks. Na 5 maanden nu gelukkig weer zwanger maar wel ontzettend onzeker. De charme is er wel een beetje af door de miskraam. Ik hoop dat het bij jou gauw mag lukken en mag resulteren in een gezond kindje!!!


  Mie
  Bijdrager
  #10450648 Quote

  Hier 2 vroege miskramen sinds januari… In totaal zijn we al een jaartje aan het proberen nu. Bij de laatste controle bij de gynaecoloog vond ze een doorverwijzing naar fertiliteit nog niet nodig, mede doordat mijn cyclus mooi regelmatig was. Guess what! De laatste 2 cylci trekken er totaaaal niet op! Normaal altijd 33-35 dagen (wat natuurlijk wel lang is, maar wel vrij regelmatig), nu 28, dan 24. Sinds deze maand dus ook met ovulatiesten (die precies ook niet helemaal volgens het boekje verliepen)… Voor ’the making of’ is de charme er precies ook even af 🙁

  #10450694 Quote

  Gefeliciteerd met de zwangerschap. Ik snap dat je nu wel onzeker bent na de miskraam. 
  Ik heb al eens eerder ovulatietest gebruikt maar telkens kwam er niks uit, dus dat heb ik ook maar opgegeven. 
  Maar ik denk dat ik de ovulatietesten maar weer een kans moet geven. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct