Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger worden na overleden kindje

 • Auteur
  Berichten
 • #10382494

  Ik probeer het kort te houden; van de zomer zijn wij voor de 2e keer ouders geworden van een prachtige dochter. Helaas is zij na 2 maanden ziek geworden en overleden. Het gemis van onze dochter blijft, maar ook onze wens voor nog een kindje. Ondanks alles zijn we er voor gegaan, en voor er mensen zijn die gaan zeggen dat dat te snel is; daar heb ik geen behoefte aan. Pas als je een kind verloren bent weet je wat je zou doen, en ik hoop dus dat je daar nooit achter zult komen. 

  Goed, nu ben ik bij beide zwangerschappen gewoon “ongesteld” geworden en bleek achteraf toch zwanger. Bij 1e kind testte ik vroeg positief, bij 2e kind pas heel erg laat, een paar weken na mijn ‘NOD’. Nu zijn we deze maand flink aan het ‘klussen’ geweest, en nu ben ik 5 dagen voor mijn verwachte menstruatie weer ongesteld geworden. Precies op de verwachte datum van de innesteling. Nou weet ik dat ik gewoon even moet wachten maar zoals jullie wellicht begrijpen is wat goed nieuws wel heel erg welkom. 

  Zijn er meer dames die echt een gewone menstruatie krijgen en toch zwanger zijn? Het is mij al bij 2 zwangerschappen dus gebeurd, terwijl het eigenlijk niet normaal is..


  Dootje
  Bijdrager
  #10382502 Quote

  Ten eerste spijt het me enorm wat jullie mee hebben moeten maken.. te snel? Mensen zouden zich er op deze manier helemaal niet mee mogen bemoeien! Het is goed wanneer het voor jullie goed voelt! Daarbij zou jullie kindje willen dat jullie gelukkig zijn. Ga dus inderdaad vooral jullie hart achterna!

  Ten tweede weet ik bijna zeker dat ik bij ons 1e kindje ongesteld was terwijl ik heel pril zwanger was. Zij is nu bijna 2 jaar oud! 

  Ik gun jullie al het geluk in de wereld! Succes💗


  moentiffanny
  Bijdrager
  #10382511 Quote

  Hier van nummer 5 zwanger en in 2019 onze zoontje verloren.

  Helaas geen regelmatige cyclus vanwege pcos maar wel heel herkenbaar wat je zegt dat gevoel kan ik zker beamen. 

   


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10382597 Quote

  Hier in oktober 2004 ons zoontje verloren en  binnen 3 maanden was ik al weer zwanger.

  Dus snap jullie heel goed dat je weer verder wilt gaan.

  Heel veel succes 

  #10382606 Quote

  Ik heb beide keren voor NOD positief getest. Wij zijn onze oudste twee zoons verloren, dus ik weet hoe spannend het is om weer zwanger te worden. Is je cyclus wel gewoon regelmatig?

  #10382610 Quote

  Om en nabij is mijn cyclus regelmatig. Het kan ooit een dag schelen, misschien 2 maar veel wijkt hij niet af. Wel heb ik na mijn 1e zwangerschap ook wat langer moeten ‘zoeken’ naar mijn nieuwe cyclus.

  Bedankt allemaal voor jullie fijne reacties.  Hoewel de reden vreselijk is, is de steun me heel dierbaar!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct