Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Zwanger Zijn Maar Geen Positieve Test

 • Auteur
  Berichten

 • Burn
  Bijdrager
  #10393308

  Ik heb een vraag,

  Ik zit namelijk niet meer aan de anticonceptie. Wel gebruiken wij condooms omdat het niet de bedoeling is dat ik zwanger word.

  Nu werd ik steeds keurig ongesteld en er was een mooi cyclus. Sinds 3 maand ben ik niet meer ongesteld geweest.

  Ik heb 2 keer getest en dit was negatief. Toch twijfel ik hier over omdat ik toch wat groei, alleen maar honger heben erg vermoeid 

  Uiteraard kan ik mij dit verbeelden maar zou toch graag willen weten of je zwanger kan zijn terwijl een test negatief is.

   

  Liefs.

   


  Klojo
  Bijdrager
  #10393309 Quote

  Wanneer heb je deze testen gedaan? 3 maanden lijkt mij erg lang om ineens niet ongesteld te worden. En je symptomen zeggen volgens mij ook wat…

  Gewoon nog eens testen nu?

  #10393337 Quote

  Het hoeft niet perse dat je zwanger bent, maar ik zou wel even langs de huisarts gaan, mocht je ongesteldheid nog langer uitblijven. Maar het kan ook gewoon ontpillen zijn. Elk lichaam reageert er anders op.


  StephW
  Bijdrager
  #10393345 Quote

  3 maanden is wel erg lang als je al een tijd van de anticonceptie af bent. Nog eens testen met ochtendurine, en anders even de huisarts bellen. Die kan dat evt een bloedtest doen.

  #10393348 Quote

  Wanneer ben je gestopt met anticonceptie?


  Isabell
  Bijdrager
  #10393395 Quote

  Als je condooms gebruikt dan is de kans dat je zwanger bent echt heel klein. Er kunnen natuurlijk ook andere oorzaken zijn zou even bij de huisarts informeren!

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Yima
  Bijdrager
  #10393458 Quote

  Hoe lang geleden ben je met de pil gestopt? Het kan bij ontpillen horen. Er zijn ook andere redenen waardoor je hormonaal uit balans kan raken, stress bijvoorbeeld, overgang, of je schildklier. En je buik kan natuurlijk ook groeien van meer eten (bedoel ik niet kwetsend). Als je altijd condooms gebruikt en zwangerschapstesten negatief blijven is de kans dat je zwanger bent wel heel erg klein. Ik zou gewoon even langs de huisarts gaan. 


  MoesjeSharel
  Bijdrager
  #10393498 Quote

  Wanneer ben je begonnen met testen? Na een tijdje zakt het hormoon waar de testen op reageren weer, dus dat kan het ook nog zijn. Dat is niet het geval als je in de eerste maand dat je menstruatie uitbleef al bent gaan testen.


  Burn
  Bijdrager
  #10393664 Quote

  Ik heb afgelopen week getest en dat was negatief. Ik ben al meer dan een jaar van anticonceptie af en werd gewoon netjes ongesteld. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen