Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Zonder Roze Afscheiding Kan Dat

 • Auteur
  Berichten

 • Mini me
  Bijdrager
  #10239722

  Een beetje een gek iets misschien, ik ben officieel nog aan de pil maar gesprekken over proberen een kindje te krijgen zijn wel aan de orde van de dag.

  Nu heb ik een nieuwe pil waar ik niet helemaal lekker op reageer we zouden het een poosje aan lijlen maar eigenlijk ben ik er wel klaar mee elke maand klachten die ik eerder nooit had.

  Toen afgelopen maand het volgende gebeurde, ik vergat de pil rond waar ik anders zonder pil ongeveer een eisprong had moeten hebben, na een heel gesprek besloten daar geen rekening mee te houden en te zien waar t schip strand aangezien het hartstikke welkom is en we de kans nihil deden schatten. 

  Maar nu komt het mn hoofd lijk een spelletje met mn lichaam te spelen, ik heb geen roze afscheiding gehad of een innestelingsbloeding maar ik ben al wel ondertussen 4 dagen alleen maar aan het kokhalzen en misselijk, ik moet serieus vechten om niet over te geven, ook heb ik wel mega veel gewone afscheiding meer als normaal en heb ik telkens buikpijn/krampen onder in mijn buik.

  Ik vroeg me af kun je zwanger zijn zonder dat je roze afscheiding of een innestelingsbloeding hebt gehad.

  Mijn menstruatie zou met een paar dagen moeten komen maar ik durf niet zo goed te testen omdat het hartstikke welkom zou zijn en het misschien wel een teleurstelling word als ik maar 1 ipv 2 streepjes zie.

  Heeft iemand hier ervaring mee of dat kan  of een antwoord hierop?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct