Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangere gezocht, minder dan 16 weken

 • Auteur
  Berichten
 • #10371712

  Hi allemaal,
  Mijn naam is Jade en woon in Zeeland. Ik zit nu in mijn laatste jaar van mijn opleiding tot Verloskundige. Ik studeer aan de Hogeschool Artesis Plantijn in Antwerpen.
  Voor mijn opleiding heb ik de opdracht een zwangerschap te volgen van een vrouw die op dit moment minder dan 16 weken zwanger is.
  Voor deze opdracht maak ik een verslag van de prenatale controles, de bevalling en de kraamperiode. Ik zou in eerste instantie meegaan met de verschillende controles die u heeft in het ziekenhuis, nu in deze moeilijke tijden van corona is dit niet haalbaar. Nu is het voldoende om te videobellen tijdens de consultaties als dit mogelijk is. Wanneer dit niet mogelijk is, is het ook voldoende om de informatie die besproken is tijdens de consultatie aan mij door te geven door de zwangere zodat ik deze kan verwerken in het verslag. Ik zal dus niet apart meer met u kunnen/ hoeven afspreken. Het verslag zal u aan het einde van uw zwangerschap van mij krijgen, hieraan heeft u een mooi aandenken aan deze bijzondere tijd.
  Tijdens de zwangerschap kan je met al je vragen en/of onzekerheden bij mij terecht en ben ik er om u extra te ondersteunen.
  Is dit wat voor jou of ken je iemand die minder dan 16 weken zwanger is? Stuur mij dan gerust een mail naar: jade.gallaway@student.ap.be voor meer informatie!
  Liefs Jade Gallaway 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct