Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangerschap, clomid, negatieve test

 • Auteur
  Berichten
 • #10288433

  Heej dames,

  Ik heb al meerdere forums gelezen maar voor mijn gevoel nog niet volledig antwoord kunnen vinden.

  Toen we besloten hebben voor kinderen te gaan bleek dat ik PCOS had, nooit eerder problemen gehad maar na het stoppen met de pil geen menstruatie. Na overleg met de gynaecoloog besloten om te starten met clomid aangezien er verder geen ‘risicofactoren’ waren zoals diabetes of overgewicht.

  Door middel van echo’s ook kunnen zien dat er een eisprong is geweest, verwachting van de gynaecoloog was 10 januari. Na aanleiding hiervan bloed laten prikken, die waarden waren te laag dus werd een menstruatie verwacht. Mijn NOD was 24 januari, maar tot op heden nog geen menstruatie maar ook de zwangerschapstesten die ik gedaan heb op de 25e en vandaag de 28e zijn negatief. Normaalgesproken is na een bevestigde eisprong de tijd toch 14 dagen tot een menstruatie plaats moet vinden? Meer dames hier last gehad dat de testen negatief blijven maar er ook geen menstruatie optreed? Ik weet op dit moment even niet goed wat ik moet doen of verwachten aangezien ik wel wat tekenen heb gehad van zwanger zijn.. lichte bloeding een week na de eisprong (innesteling?), en op dit moment toch ook wat misselijkheid en gigantisch vaak moeten plassen.

  Iemand van jullie ervaring mee? De assistente van de gynaecoloog

  #10288436 Quote

  Misschien nog een keer bloed laten prikken? Anders vragen of ze verder onderzoek willen doen.

  #10288532 Quote

  Ik heb dat vaker gehad. Zit in ronde 6 van de clomid. 

  je gaf aan dat bij het bloed prikken de waardes niet goed waren toch? 

  ik moest meestal na mijn verwachte menstruatie weer bellen en bloedprikken. Daarna vaak weer starten met provera en opnieuw clomid. 

  ik hoop het beste voor je! Ik zou even bellen en vragen om nogmaals een bloedtest en inwendige echo. 

  #10288591 Quote

  Kwam bij jou er ook helemaal geen menstruatie? Tijdens het bloedprikken was inderdaad het progestoron te laag, toen zeiden ze dat ik contact op moest nemen als de menstruatie begonnen was maar dit is dus niet..

  Ik heb ook op meerdere plekken gelezen dat het kan dat een test pas later positief is maar daar wil ik me niet te veel aan vasthouden.

  #10288623 Quote

  Wanneer ga je weer een testje doen?

  #10288722 Quote

  Vrijdag wil ik opnieuw testen, dan is het een week ‘te laat’

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10288734 Quote

  Dat valt nog mee ik werd ook wel eens pas na 5,5 week ongesteld bij mij doet de huisarts pas wat als ik 2 weken overtijd ben.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct