Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Zwangerschap Kwaaltje Puistjes

 • Auteur
  Berichten
 • #10508838

  Nu 7 weken zwanger het ene moment pijnlijke borsten, ander moment totaal niet.
  Maar puistjes ineens zeg! Gezicht hals rug schouders. Ik denk dat t komt door de hormonen…. Maar het is echt veel ineens, hopelijk gaat dat met een paar weken minder worden. Herkennen anderen dit?

  #10508852 Quote

  Ja! 2 dikke puisten op m’n kin. Bij m’n vorige zwangerschap was ik ook pukkelig.
  M’n klachten fluctueren ook.. dan weer pijnlijke borsten en dan weer niet. Dan weer misselijk en dan weer niet. Ben nu bijna 5 weken zwanger


  Mateke
  Bijdrager
  #10508879 Quote

  Ik had in het begin van mijn zwangerschap ook erg last van acne. In het tweede trimester was dit vooral nog op mijn schouders maar minder in mijn gezicht. In het laatste trimester was het ook weer meer in mijn gezicht. Het kan natuurlijk ook gewoon weer verdwijnen en ik ben sowieso nogal gevoelig aan acne dus het hoeft bij jou daarom niet te blijven. Ik duim met je mee dat het nog wegtrekt want fijn is iets anders natuurlijk!


  NikkiValentijn
  Bijdrager
  #10508910 Quote

  Dat had ik ook op het begin. Elke ochtend weer een paar nieuwe puistjes erbij. Ik was bang dat dit de hele zwangerschap zou aanhouden, maar na een aantal weken werd het wel minder en naar een paar maanden was het weg. Sinds 30 weken heb ik die mooie zwangerschaps glow.

  Ik bedacht mezelf wel op het begin om positief te blijven: elk puistje wijst erop dat de hormonen goed hun werk doen mijn kleintje te beschermen en te laten groeien.

  #10508944 Quote

  Dank jullie wel, inderdaad de vermoeidheid en acne bevestigen de hormonen. Maar ik zit echt behoorlijk onder nu. En dat hoeft dan ook weer niet haha

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen