Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangerschap test

 • Auteur
  Berichten

 • Millsz
  Bijdrager
  #10087070

  Op 13 juni had ik een zwangerschap test gedaan die kwam positief. Op 17 juni is dezelfde test negatief geworden.(clearblue) Iemand zoiets eerder meegemaakt?

  #10087074 Quote

  Hi, 

  ik had hetzelfde. Op dinsdag positief, vrijdag negatief, maandag ongesteld. Volgens mijn huisarts een hele vroege miskraam. Ik had toen meerdere tests gedaan en zag ze lichter worden, helaas. Maar het kan ook aan de test zelf liggen, vals positief of vals negatief. Mss nog eens testen? 

  Groetjes


  StephW
  Bijdrager
  #10087082 Quote

  Vals positief lijkt me onwaarschijnlijk omdat een test reageert op een hormoon in je urine. Heb je steeds met ochtendurine getest? Een vroege miskraam kan natuurlijk..

  #10087434 Quote

  Hallo allemaal . Mijn vrouw en ik hebben een test van de action gedaan wazig maar naar mijn idee zwanger ..hele lichte test en controle streep en vrijwel direct zichtbaar…mijn vrouw twijfelt vandaag weer test gedaan maar die geeft helemaal niks aan ?? Wat nu ?? 


  gebruiker841793
  Bijdrager
  #10087452 Quote

  Als ook de controlestreep niet kleurt is de test mislukt. Zit niks anders op dan weer een nieuwe test… overigens denk ik dat de eerste test positief was als deze licht aankleurde…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct