Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangerschaps Kwaaltjes Week 6

 • Auteur
  Berichten

 • MiesK
  Bijdrager
  #10463042

  Hoi hoi,
  Ben ik weer! Ik ben eigenlijk wel benieuwd waar jullie allemaal last van hebben in week 6? Ik zit nu op 6w+1d. Ik merk sinds maandag ongeveer dat ik last heb van extreme vermoeidheid en dat ik weinig puf heb om dingen op te pakken en me futloos voel. Net heb ik ff gestofzuigd en dacht dat ik daarna wel fitter werd, want meestal is t zo dat je van bankhangen juist nog vermoeider raakt. Maar ik ben dan gelijk uitgeput zeg! Van wat beweging ben ik al buiten adem. Nu weet ik wel zeker dat dit een zwangerschapssymptoom is. Verder heb ik wat last van wisselende emoties, vollere en wat gevoelige borsten, af en toe wat licht in hoofd, maar komt meer door weinig energie denk ik en zogaande een wat vreemd gevoel in onderbuik.. misselijkheid en veel plassen heb ik juist géén last van. Herkenbaar? Eerste keer ben ik ook niet misselijk geweest en moest ik niet perse super vaak naar toilet ofzo..


  Lorraine
  Bijdrager
  #10463092 Quote

  Ik ben nu 7 weken en ik had vorige week met 6 weken ook geen last van misselijkheid! Ook vooral moeheid en heel veel buikpijn. Mijn darmen vinden het maar niks dat er nu ook andere dingen gaande zijn in mijn buik 😅 ik moet ook niet veel plassen bedacht ik me vandaag, eigenlijk maar weinig want ik drink wel heel veel. Ik ruik wel sterk en heb een afkeer voor eten, dus ik heb steeds honger maar geen zin om te eten. Zoete dingen eten helpt wel! Maar hartig..


  MiesK
  Bijdrager
  #10463117 Quote

  Vooral de slechte zoete dingen zeker hihi! Dat gaat er altijd wel in. Dat heb ik dan nog niet, afkeer van voedsel of sterke reuk. Heb wel t idee dat ik wat sneller vol zit zeg maar. Darmen komen natuurlijk in de verdrukking te zitten en vorige week met warmte had ik wel last van mn darmen.. heel rommelig, maar nu weing last meer.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct