Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangerschapsbh Welke Maat

 • Auteur
  Berichten

 • Bo-Belle
  Bijdrager
  #10308211

  Hi dames, ik heb tips nodig voor een zwangerschapsbh.. ik begin uit mijn bh te groeien maar alle lingeriezaken zijn hier gesloten dus ik kan nergens terecht met mijn vragen 🙂 

  Ik heb vrij grote borsten, heb nu 80F, en merk dat ze weer een beetje gaan groeien. Ik ben nu precies 16 weken zwanger. 

  Koop ik een zwangerschapsbh gewoon 1 maatje groter? Heeft iemand tips waar/welk merk? En kan ik anders vast beter een voedingsbh aanschaffen of gaat er waarschijnlijk nog veel veranderen qua grootte? 

  Hoor het graag! 


  FleurH
  Bijdrager
  #10308221 Quote

  Dat is echt per persoon en zelfs per zwangerschap verschillend. Bij mij zijn er twee cupmaten bij gekomen, maar dat kan voor iemand anders zo weer anders zijn. En tijdens het voeden kan het zijn dat je borsten weer veranderen van vorm en maat. 

  Ik heb zelf ook een vrij forse cup (70i) en merk dat gewone zwangerschapsbeha’s die mee kunnen groeien voor mij veel te weinig steun bieden. Logisch ook, want ze hebben veel te veel rek. Ik heb dus een normale beha gekocht waar ik iets extra ruimte in had. En vaker wassen dan normaal zodat ik er minder nodig had. Daarbij waren in mijn maat ook eigenlijk weinig meegroeibeha’s te koop dus die optie was er sowieso niet echt. Misschien kun je ergens in de opruiming gewone stevige beha’s vinden die een maatje groter zijn dan je normaal draagt? 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10308231 Quote

  Zou nog geen voedingsbh kopen. Je borsten kunnen nog veel veranderen de komende tijd. Ik kocht als m’n bh strak begon te zitten een bh in een maat groter. Hier was ik vorige zwangerschap 2 cupmaten gegroeid. Nu opnieuw zwanger en met bijna 14 weken zit ik nu alweer bijna op 2 maten groter. Kijk of je iets in de sale kunt vinden, je hebt ze misschien maar een poosje nodig. 

  #10308237 Quote

  Zou een verlengstukje misschien een optie zijn? Ik heb voedingsbh’s, maar ik gebruik net zo goed mijn ‘gewone’ bh’s. Ik zou ze een eventuele volgende keer niet meer aanschaffen. 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10308243 Quote

  Thanks dames, ik ga maar eens opzoek naar een zwangerschapsbh in een maatje groter. Laat de voedingsbh dan even voor wat het is.. 

  En inderdaad BenB ook even kijken voor een verlengstukje. Top!

  #10308273 Quote

  Bij de prenatal heb je voeding topjes. Maat s, m en l ik had cup e en vond maat ‘m heerlijk zitten. Ik heb wel ook een kleine omtrek maar nu m’n borsten weer gekrompen zijn draag ik de topjes nog steeds. je hebt er ook meegroeit bhs enzo. Wat ik veel deed is alles bestellen en dan de beste houden en de rest weer terug sturen. 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Pinkyblue
  Bijdrager
  #10308275 Quote

  Tijdens mijn vorige zwangerschap een bh een maat groter gehaald. Die heb ik tot het einde aan gekund met een tussenstukje. Nu heb ik alsvast een voedingsbh een maat groter.

  Ik heb ook een behoorlijke maat en aardig moeten zoeken naar een voedingsbh die ook echt steun bied. Want wat een slappe hap zijn het allemaal zeg.. Draag ze nu van anita. Aardig prijzig, maar ze zitten super lekker! 


  Wolkjes
  Bijdrager
  #10308296 Quote

  Denk je er aan om de omvang een maat groter te kopen?! 

  nu draag je hem op het strakst. En naarmate je buik groeit kan hij losser.😉


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10308333 Quote

  Thanks!

  Ja ik ben echt waardeloos met dingen terugsturen… en omdat het nogal units zijn wil ik wel iets dat stevig zit. Mijn schouders en rug voel ik soms al wel :’) 

  Ik ga toch ook maar eens kijken of er ergens nog een prenatal open is en of het rustig genoeg is om naar binnen te gaan. Laten we het hopen!

  Anders zal ik toch moeten wennen aan retourneren en dan bestel ik gewoon een brede range. Kijken wat lekker zit. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct