Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangerschapsdagboek

 • Auteur
  Berichten
 • #10192646

  Hi ladies!

  Houden jullie zo’n leuk zwangerschapsdagboek bij? 
  Ik ben mij deze ochtend aan het oriënteren en kom zoveel verschillende soorten tegen. En misschien is dit kwaaltje herkenbaar voor jullie, maar ik kan niet kiezen.. 

  Het zwangerschapsdagboek; Maan Amsterdam lijkt mij heel leuk, maar is erg prijzig. Ook is er een echoboekje om al je herinneringen in bij te houden. Maar ook ‘9 maanden in de buik van mama’ spreekt erg aan.. 

  Kortom, ik vind alles leuk! Maar om nou 5 verschillende boekjes bij te houden is een beetje overdreven niet? :)

  Welk boekje raden jullie aan?

  Groetjes Simone


  Littlewishes
  Bijdrager
  #10192653 Quote

  Ik heb het 9 maanden dagboek van pauline gekocht toen. Daar hebben ze een serie van zoals baby’s eerste jaar en het opgroeiboek. Ik vond hem heel vrolijk met leuke vragen en je kan zelf ook nog gewoon iets opschrijven. 


  Littlewishes
  Bijdrager
  #10192685 Quote

  Ik heb het 9 maanden dagboek van pauline gekocht toen. Daar hebben ze een serie van zoals baby’s eerste jaar en het opgroeiboek. Ik vond hem heel vrolijk met leuke vragen en je kan zelf ook nog gewoon iets opschrijven. 

  #10192689 Quote

  Ik heb die van maan amsterdam. Inderdaad erg leuk. Vind hem leuker vorm gegeven dan bijv. Die van oei ik groei. Ook bij de archivestore hebben ze hele mooie al weet ik niet hoe die van binnen eruit zien. Ik ben nu 33 weken en heb het keurig bijgehouden. Vind het nu al grappig om terug te kijken en te lezen laat staan over een paar jaar. En ik vind het iets moois om mee te geven als je eigen kind een kind verwacht. Om te lezen hoe die dingen bij je moeder gingen en daarin dingen te herkennen. Want ik denk dat je al heel snel heel veel vergeet zonder zo’n dagboek 

  #10192726 Quote

  Ik heb ook die van Pauline,  vind em erg leuk! 😊


  Anomi-
  Bijdrager
  #10192778 Quote

  Ik heb ook die van Pauline, de nieuwe versie. Vond het zelf ook echt heel erg lastig kiezen haha. Blij met de keuze, leuke vormgeving en vragen! Plus ik vond het leuk dat je straks ook de kraamvisite boek er van kan kopen, alles hetzelfde!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Sssje
  Bijdrager
  #10192792 Quote

  Ik heb het negen maanden invullen van Eva reinders.  Ik vond m praktisch en er staat ook nog informatie in.


  Felyar
  Bijdrager
  #10192835 Quote

  Ik heb de boeken van Kidooz. Zij hebben allemaal invul boeken in dezelfde stijl. Zelf heb ik van deze serie Het Negen Maanden boek, Kraambezoek boek, Mijn Eerste Jaar boek, 1 tot 4 jaar boek en een oppasboekje. 

  Het zijn hele neutrale boeken, dus voor zowel een jongen als meisje te gebruiken. Ook veel ruimte voor foto’s, knutselwerkjes en extra verhaaltjes bijv. 

  Vind het zelf super leuk om dit soort dingen in te vullen om later weer terug te lezen. 

  #10194223 Quote

  Ik heb een keus gemaakt!!! 

  Het 9 maanden dagboek van Pauline is het geworden. Dank jullie wel voor jullie feedback! 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct