Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangerschapsketting zonder belletje

 • Auteur
  Berichten

 • Mamatobenovember
  Bijdrager
  #10081010

  Hee allemaal, nu mijn buikje zichtbaar wordt vind ik het leuk om een zwangerschapsballetje te dragen. Maar ze maken allemaal geluid, daar word ik gek van. Bestaan er ook zonder geluid? Zo ja heb je dan ook een linkje voor me? Dankjewel!!!


  gebruiker514549
  Bijdrager
  #10081061 Quote

  Hoi,

  Het idee van zo’n ding is dat je baby het belletje hoort. Dus zonder belletje zijn ze er denk ik niet. Zoals jij er gek van wordt, kan dat ook voor je kindje gelden. Schijnt dat het ze kan verstoren in hun slaapjes. Dus fijn als je er toch een zonder belletje vindt. 

  Groetjes


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10081064 Quote

  Misschien kun je een drupje lijm in het belletje doen, zodat ie vast zut. Maakt t geen lawaai meer en ziet er toch leuk uit!


  PM
  Bijdrager
  #10081083 Quote

  Hallo,

  Misschien kan je bij een juwelier het belletje eruit laten halen of 1 laten maken (denk dat dat wel wat kost maar dan is het precies zoals jij dat wilt en super persoonlijk)

  Ik zou het zo verder niet weten..

  Weet wel dat die belletjes eigenlijk horen zodat je baby het kan horen en dan kan je de ketting na de geboorte gebruiken om een vertrouwd gevoel te creëren bij je kindje.

  Succes met je zoektocht!


  Mamatobenovember
  Bijdrager
  #10081644 Quote

  Dankjulliewel voor de reacties. Ze bestaan inderdaad niet zonder belletje maar ik heb een webshop gevonden die een belletje wat niet belt (fabrieksfout) tegen alleen verzendkosten gaat versturen. Echt super lief!! Helemaal blij mee 😀 ….. en toch denk ik dat de balletjes zonder belletje ook goed zouden verkopen omdat veel mensen ze wel leuk vinden maar bang zijn voor stuitligging enzo (heb ik veel gelezen op forums opzoek naar mijn balletje zonder belletje hihi) ik ben er in ieder geval blij mee!! 

  #10109928 Quote

  Mag ik vragen waar je die hebt gevonden de ketting zonder belletje ? 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct