Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangerschapskwaaltjes 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10407380

  Ik ben weer te vroeg i know, zit nu pas een week na mijn ovulatie. Iedere maand lijken kwaaltjes natuurlijk op ‘zwangerschapskwaaltjes’ als je graag zwanger wil raken… afgelopen weekend een beetje last gehad van krampjes en ben sinds een aantal dagen zo ontzettend moe. Bijna in slaap gevallen op het werk en liep met hele rode ogen rond. Het is niet dat ik slecht heb geslapen, integendeel ik kan wel uuuren slapen. Bovendien heel veel hoofdpijn gehad afgelopen dagen en nu begint het ook weer op te komen..  Vorige maand(en), waarin het dus niet is gelukt, had ik vooral klachten vanaf een week na eisprong zoals steken en krampen in de onderbuik/eierstokken en bloedverlies maar dit heb ik nu (nog) helemaal niet..Zelfs geen pijnlijke borsten, dat heb ik normaal iedere maand vanaf de eisprong.

  Hebben jullie hier misschien ervaring mee? Zouden mijn klachten van nu kunnen duiden op een zwangerschap?


  StephW
  Bijdrager
  #10407391 Quote

  Het stomme is, alles kan. Maar ook net zo goed niet. Je zal er echt maar op 1 manier achter komen…


  Mateke
  Bijdrager
  #10407420 Quote

  Ik wil je niet ontmoedigen maar ik heb die vermoeidheid en die hoofdpijn ook vaak wanneer ik gewoon ongesteld moet worden… Er zal niets anders opzitten dan gewoon wachten en testen wanneer het kan 🤷‍♀️.


  Daniek
  Bijdrager
  #10408211 Quote

  Ik had de minste verschijnselen toen ik daadwerkelijk zwanger bleek te zijn… daarvoor had ik een jaar lang elke maand alle klachten (voor mijn gevoel) zegt dus allemaal niks!! Niet te veel op focussen, alleen test geeft duidelijkheid! Hopelijk is het raak 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct