Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangerschapssymptomen Nemen Af 5 Weken

 • Auteur
  Berichten

 • Ani
  Bijdrager
  #10402588

  Hoi allemaal.
  Ik ben nu bijna 5 weken zwanger. Toen ik net 4 weken was had ik al last van misselijkheid sochtends (moest flink kokhalzen). Nu lijkt deze misselijkheid net elke ochtend minder te worden en zelfs verdwenen te zijn. Wie herkend dit? Ik ben gewoon erg onzeker omdat ik al 3 missed abortions gehad heb:(

  Lieve groetjes


  IkbenLisa
  Bijdrager
  #10402605 Quote

  Hi Ani,

  Ik ben op dit moment ook 5 weken zwanger en sinds gisteravond doen mijn borsten opeens (bijna) geen pijn meer. Ook moest ik de vorige dagen heel vaak plassen en dat is nu ook flink afgenomen. Dus ik ben ook aan het stressen, zo’n ontzettend vervelend gevoel. Ik kan je helaas niet verder helpen, maar ik lees wel online dat het kan voorkomen dat kwaaltjes komen en gaan en dat het niets hoeft te betekenen. Ik vroeg het laatst ook aan mijn verloskundige en die bevestigde dat ook.

  Maar wat ontzettend naar dat je al drie missed abortions hebt gehad, ik hoop voor je dat het deze keer goed gaat!! Wat een vreselijk gevoel, die onzekerheid, he?

  Wanneer heb je je eerste echo gepland staan?


  Marmara
  Bijdrager
  #10402608 Quote

  Dit is absoluut geen reden tot zorgen!
  Ik heb beide zwangerschappen in het begin nooit ergens last van gehad. Misschien een beetje moe maar verder nergens last van! Ik heb het altijd juist fijn gevonden aangezien je soms heftige verhalen leest over enorme misselijkheid of andere klachten!

  Liefs


  Ani
  Bijdrager
  #10402659 Quote

  Hey heel erg bedankt voor je reactie! Jaa maakt je inderdaad zo onzeker eh:(. Ik snap dat het voor iedere vrouw anders is maar ik maak me toch altijd zorgen als ik symptomen heb zoals misselijkheid (en bij jou bv. Pijnlijke borsten) dat vroeg begint en vervolgens weer verdwijnt. Normaal zou je toch zeggen dat het net erger moet worden eh omdat je hcg ook stijgt? Ook als vrouwen zeggen, ik was pas misselijk met 6 weken, begrijp ik maar tis toch anders als je symptomen er wel al waren en dan verdwijnen!
  Lieve groetjes


  RJKB
  Bijdrager
  #10402665 Quote

  Ik had de eerste weken (4-7) alles symptomen die je maar kan bedenken en vanaf 7 weken ALLES FOETSIE. Ik was knetter onzeker. Bij 9 en 12 weken een prachtige echo gehad. Het zegt écht niks. Sterkte!


  Beebb
  Bijdrager
  #10450046 Quote

  Hoe is het met jou Ani ? Ik lees even mee omdat ik met dezelfde onzekerheid zit..

  Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct