Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Zwangerschapstest 2

 • Auteur
  Berichten

 • Farru
  Bijdrager
  #10202314

  Hallo dames,

  Ik heb even een vraag. Eergister was mijn NOD en tot op de dag van vandaag is er nog geen druppeltje rood of roze of bruin te bekennen. Ook geen kwaaltjes of pijntjes. Normaal gesproken begint mijn menstruatie met wat bruin verlies 2 dagen van te voren dit keer dus helemaal niks. Ik heb nette en regelmatige cyclus. Overtijd zijn is voor mij dus (al kan het altijd gebeuren) ongewoon. Ik heb vanmorgen een test gedaan die was negatief (action test) mijn temperatuur is wel nog hoog en zelfs hoger dan 5 dagen geleden, normaal zakt hij 3 dagen voor NOD langzaam.

  Mijn vraag is welke test raden jullie aan om te gebruiken? En is er iemand die ervaring heeft met de action test die negatief is maar uiteindelijk toch zwanger? Ik wil niet te veel hopen maar zekerheid is wel altijd fijn.

  Liefs x

  #10202315 Quote

  Ik heb eerst de goedkope testvan kruidvat gebruikt, toen die positief was heb ij een cleablue gehaald. Eentje waar echt op komt te staan zwanger of niet zwanger, en met de weken erbij. Aanrader! 

  Succes en laat het ons weten he! 

  #10202317 Quote

  Ja hier action teste negatief en voor mijn gevoel zwanger heb toen predictor early gedaan na twee dagen mezelf gek te hebben gemaakt en die was knal positief. Weet dus niet of die action dan ook streepje had gegeven maar blijf het frappant vinden omdat de predictor echt gelijk positief werd.

  #10202320 Quote

  Ik heb gewoon een action test gedaan en die loog er niet om.. nu 33 weken zwanger 

   

  Wie weet komt je menstruatie nog maar laat het ff op zich wachten juist omdat je nu zo bezig bent met een eventuele zwangerschap


  Farru
  Bijdrager
  #10202326 Quote

  Ja zo spannend en vreemd en nog 100 andere gevoelens tegenlijk haha,

  Is het nog te vroeg, is de test niet gevoelig genoeg of gewoon een late menstruatie… zo veel vragen. 

  Hebben jullie 1 dag na NOD positief getest of later? Vind het ook weer zonde om zo veel te betalen als het misschien nog iets te vroeg is en de test is weer negatief. Heel lastig dit! 

  #10202328 Quote

  Ik heb 4 dagen na mijn NOD getest. Ja snap ik, sommige testen zijn ook wel duur. Heb je lichamelijk ook ergens last van? 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Jippie
  Bijdrager
  #10202335 Quote

  Ik heb ook van de action gebruikt op mijn nod en was gelijk duidelijk positief.

  #10202369 Quote

  Ik heb bij mijn zwangerschap positief getest voor mijn NOD met een test van de Action. Misschien is je eisprong toch later geweest of heb je nog niet genoeg hcg. Kruidvat 2v5 schijnen ook gevoelig te zijn. Dat kun je altijd even proberen. Succes!


  Farru
  Bijdrager
  #10202377 Quote

  Ik heb mijn eisprong goed kunnen vinden adhv mijn temperatuur. Dus ik ga proberen heel geduldig te wachten en over 2 dagen een andere test proberen als er nog geen menstruatie is. Hopen dat er dan meer duidelijkheid is. En anders is het mijn eerste te late menstruatie. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen