Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangerschapstest heeeel licht streepje

 • Auteur
  Berichten

 • MoedervanD
  Bijdrager
  #10433867

  Hoi,

  Waarschijnlijk is deze vraag al wel heel vaak gesteld, maar toch :)

  As vrijdag is de dag dat mijn menstruatie weer zou moeten beginnen. Nu heb ik al een week lang last van wat buikpijn (onderbuik), niet heel pijnlijk maar toch wat drukkend gevoel. Soms ook wat meer aan de linkerkant.

  Nu heb ik gisterenochtend een early test gedaan van de action (ochtendurine) en vanmorgen (niet met ochtendurine). Bij allebei gaf hij pas na 7 a 10 minuten een heeeeel licht streepje. Wat denken jullie?

  Ik weet dat ik ook gewoon nog even geduld moet hebben, maar toch 🙂 ik wil ook niet te veel hopen, dat zorgt alleen maar voor een grotere teleurstelling als het niet zo is. 

  Ik heb afgelopen december een miskraam gehad bij 11 weken (kindje was bij 9 weken gestopt met leven) en mijn wens is groter dan ooit om in verwachting te zijn van een gezond kindje. Ik weet ook dat je dingen kunt gaan voelen, omdat je het gewoon graag wilt… maar ben zooo benieuwd. Ik ga donderdag weer testen, maar wilde even jullie mening weten wat jullie denken en of jullie zelfde ervaring hebben met testen die pas na 5 min positieve uitslag hebben.


  Triatlete
  Bijdrager
  #10433870 Quote

  Mijn ervaring;
  Ik testte op maandag heel lichtjes positief, toen ik thuiskwam was de streep veel donkerder geworden. Zaterdags zou mijn NOD zijn, de lijn werd steeds donkerder. Inmiddels 12 weken zwanger en bij de termijnecho 4 dagen vooruit gezet. Die vroege positieve test was dus niet zo heel gek 😉


  Mamatobekim
  Bijdrager
  #10433874 Quote

  aller eerst: wat vervelend je mk. dan is de hoop op een gezond kindje denk ik extra groot. mijn ervaring:ik heb ook met early getest. waren 2 streepjes 1 dag na NOD toch ongesteld geworden. mijn tip: wacht echt die NOD af. zo voorkom je teleurstelling.  ook ben ik er achter gekomen dat ik de test van early niet geloof mocht hij negatief zijn. ( dan denk je toch oooh misschien heb ik wel te vroeg getest) nu ronde 9 in gegaan en deze maand echt begonnen met ovulatie testen.  heel veel succes! 

   

  ohja, en nog even terug komend op die minuten. in de blijsluiter staat dat je niet meer na 5 minuten het mag aflezen….  dan zou het niet meer betrouwbaar zijn. 


  Le-na
  Bijdrager
  #10433916 Quote

  Hoi, het advies is natuurlijk even je nod afwachten.. mijn test was 4 dagen voor nod heeel licht positief na een minuut of 8 pas… (schuin en in het licht, je kent het vast). Deze streep liep per dag op en 1 dag voor Nod een positieve cb test gedaan.. bleek dus toch een positieve test.. ik hoop dat het voor jou ook zo mag zijn.. succes donderdag!⚘🍀 Laat je het weten?


  MoedervanD
  Bijdrager
  #10434596 Quote

  Geen streepje meer te zien…. helaas 🙁


  Le-na
  Bijdrager
  #10435476 Quote

  Helaas, volgende ronde hopelijk meer geluk🍀

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct