Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

zwangerschapstest kruitvat (paarse dop)

 • Auteur
  Berichten
 • #5732832

  wie heeft er ervaring met kruidvat test met paarse dop? Ik heb hem vrijdag gedaan. Na 5min weggelegd en pas savonds terug eens bekeken en zag een fijne duidelijke lijn. Nu vroeg ik me af of dit iets wilt zeggen? Die avond (vrijdag) een predictor early gedaan van apotheek en die bleek negatief.

  IK lees zoveel slechte comentaar van predictor merk…

  Wie geef mij raad?

  Niet onbelangrijk…sinds 20feb geen menstruatie leer, toen een sterilisatie laten doen. Maar omdat mijn menstruatie weg blijft, misselijk, hoofdpijnen, moeilijke stoelgang en humeurig zijn, twijfel ik zo sterk!


  Loola
  Bijdrager
  #5732842 Quote

  Hallo Dorothy,

  Ik begrijp je gedachten over zwangerschap gezin je waarneming in je lichaam. Kruitvat test heb ik zelf ook gehad en werkte goed bij mij… predikte geen ervaring mee. Ik vind zelf clearblue de beste test, je hebt er 1 v clearblue waar letterlijk het woord zwanger verschijnt ipv een streepje.

  Maar ik ben natuurlijk geen dokter en helemaal geen verstand van sterilisatie, ga langs je huisarts… die zal het je met zekerheid kunnen vertellen…. succes en hoor graag hoe het je is vergaan

  Groetjes

  #5732845 Quote

  Dank je wel loola voor je reactie.

  Ja weet niet wat te denken, je zie overduidelijk een + maar de verticale streep is redelijk fijn. Jammer genoeg lukt het mij niet om een foto te plaatsen.

  20feb had ik een sterilisatie laten uitvoeren omdat ik al 3 lieftallige kindjes heb. Ben zelf nog jong en voor mij was de laatste ook de laatste wegens ontzettende zware zwangerschap (bloedingen).

  Maar omdat sindsdien geen menstruatie meer krijg maak ik me zorgen. Idd, denk dat dokter alleen uitsluitsel kan geven :-)

  IK bel deze dokter/gynaecoloog nog op.


  Michelle P
  Bijdrager
  #5732886 Quote

  Het is wel zo toch als de test te lang ligt dat je een indroogstreepje kan krijgen?

  #5732919 Quote

  ben je al iets meer te weten gekomen?

  #5732930 Quote

  Nee ben nog niet wijzer geworden.

  Moet nog naar dokter bellen :-\

  #5732931 Quote

  Ja maar vraag me af hoe zo een indrooglijn eruit ziet, meestal spreken ze van een grijze schaduwlijn, de bijne duidelijk een blauwe maar fijnere lijn. Daarom de twijfels

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct