Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangerschapstest Voor Nod En Na Nod

 • Auteur
  Berichten

 • Manou
  Bijdrager
  #10275804

  Hoi allemaal, welke testen zweren jullie bij van welk merk/ winkel voor en na NOD? De action heeft wel eens licht positief afgegeven maar dat was het indroogstreepje en dus helaas vals alarm. Dit is onze 3e ronde en heb een onregelmatige cyclus tussen 34/44 dagen.

  Verder heb ik 5 dec( dag 20) & 6 dec (dag 21 ) met de Kruidvat ovu testen positief getest. Ik heb nu lichte stekende buikkrampjes. Wanneer is dan mijn NOD? Mijn app zegt dat dinsdag mijn NOD is klopt dat?liefs, Manou

  #10275810 Quote

  Normaal gesproken ga je uit van de eerst positieve ovulatietest. Als je dan een gemiddelde LF hebt van 14 dagen, dan kom ik uit op een NOD op 20 of 21 december. Dit weekend dus.

  Zelf erg tevreden over de testen van Action en de Kruidvat/Trekpleister 2v5.


  Manou
  Bijdrager
  #10275815 Quote

  Normaal gesproken ga je uit van de eerst positieve ovulatietest. Als je dan een gemiddelde LF hebt van 14 dagen, dan kom ik uit op een NOD op 20 of 21 december. Dit weekend dus. Zelf erg tevreden over de testen van Action en de Kruidvat/Trekpleister 2v5.

  En heb je wel eens voor NOD getest? Heb nu early testen van de Kruidvat gehaald en de Kruidvat 2v5

  #10275817 Quote

  Early testen zijn niet echt betrouwbaar.. lees deze blog maar eens:

  De Grote Zwangerschapstesten Test

  Een eyeopener…


  Manou
  Bijdrager
  #10275825 Quote

  Jezus inderdaad zeg. Maar lees hier ook veel goede verhalen van personen die voor NOD testen hoe kan dat dan? 


  Marieee
  Bijdrager
  #10275828 Quote

  Ik vind die van de action prima! Bij mijn vorige zwangerschap ook gebruikt. 

  maar. Ik zou niet aanraden vroeg te testen, zo kan je nog al eens voor teleurstellingen komen te staan. Ik heb de afgelopen 3maanden te vroeg getest met een positief resultaat, waarbij ik de vorige twee maanden toch ‘ongesteld’ ben geworden. Nu zit ik ook op de dag van mijn NOD.. positief getest maar ik vertrouw het dus nog niet gezien vorige maanden. Behoed jezelf daarvoor! 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Manou
  Bijdrager
  #10275836 Quote

  Ik vind die van de action prima! Bij mijn vorige zwangerschap ook gebruikt. maar. Ik zou niet aanraden vroeg te testen, zo kan je nog al eens voor teleurstellingen komen te staan. Ik heb de afgelopen 3maanden te vroeg getest met een positief resultaat, waarbij ik de vorige twee maanden toch ‘ongesteld’ ben geworden. Nu zit ik ook op de dag van mijn NOD.. positief getest maar ik vertrouw het dus nog niet gezien vorige maanden. Behoed jezelf daarvoor!

  Spannend zeg! Ik zal voor je duimen. Ga je morgen ochtend weer testen? Miss fototje plaatsen? 


  Anne Anne
  Bijdrager
  #10275865 Quote

  Interessant artikel!!


  Mamachacha
  Bijdrager
  #10275885 Quote

  Ik heb 5 dagen voor nod positief getest met zowel action als Kruidvat testen. Heb toen dezelfde dan nog een weken indicatie test van clearblue gedaan en ook die was positief. Ik had hier denk ik gewoon geluk mee want lees vaak genoeg op dit forum dat er dames zijn die pas dagen na hun nod positief testen. Het ligt echt aan de hoeveelheid hcg.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct