Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangerschapsvergiftiging wanneer zijn jullie be

 • Auteur
  Berichten

 • Rooslii
  Bijdrager
  #10099351

  Hey, ik ben nu 39 weken zwanger en heb klachten zoals flitsen zien hoofdpijn en misselijkheid. Ook een bloeddruk die de ene keer hoog is ende andere keer normaal en gewoon veel schommelt. Vandaag zij de verloskundige tegen mij dat ik moest gaan bedenken hoe lang we nog gaan wachten. In de zin van dat ze me eigenlijk wil inleiden. Ik wil dit zelf absoluut niet. Nou heb ik al wel een paar dagen last van af en toe lichte menstruatie achtige krampjes maar haast niet noemenswaardig. Ook beweegt de baby veel meer de laatste 3 dagen ik dan ik gewend ben. Ook heb ik veel meer witte afscheiding de laatste paar dagen. Zouden dit tekens kunnen zijn dat t langzaam begint of kan het nog een tijd duren? En hoe snel zijn jullie bevallen na beginnende zwangerschapsvergiftiging? 

   

   


  gebruiker781217
  Bijdrager
  #10099368 Quote

  Ik ben tot 2x meteen ingeleid met beginnende zwangerschapsvergiftiging. Ene keer met 37 weken en de andere met 38+3. Ben daar toen heel blij mee geweest. Liep bij de gynaecoloog, en die besloot gewon, had daar een keus in. Maar was ook prima voor mij!

  ik zou als ik jou was niet te lang wachten, zeker niet als het al beginnende vergiftiging is. Alles voor de veiligheid van je kindje van jou.

  sterkte! 


  Rosa82
  Bijdrager
  #10099387 Quote

  Ik ben met 39weken direct ingeleid op de dag dat ze zwangerschapsvergiftiging vast stelde (dus echt hoge bloeddruk en vrel eiwit in urine). En natuurlijk is het echt niet leuk om ingeleid te worden. De complicaties van een zwangerschapsvergiftigingen zijn veel erger. Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct