Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwembandje Baby

 • Auteur
  Berichten

 • RS
  Bijdrager
  #10603465

  Hooi

  Wij gaan volgende week voor eerst zwemmen met ons meisje. Ze is nu 4 maanden oud. Ik twijfel welke zwemband ik moet halen waar ze echt inpast. Ze is nu ong 5 kg. Wat is jullie ervaring?

  #10603467 Quote

  Wij hadden de swimtrainer , waarin ze op hun buik liggen, als ze haar hoofdje rechtop kan houden. Wel goed opletten, want als hij op de kop gaat, komen ze never nooit zelf meer rechtop. Maar het buikspelen is een houding die ze vast al vaker gedaan heeft dan zelf rechtop in een stoeltje zitten (zoals de meeste baby-zwembanden zijn). Wij hebben hem nu bij 2 kinderen gebruikt en vinden het echt een succes!


  RS
  Bijdrager
  #10603472 Quote

  Ja die had ik ookal gezien maar twijfelde of dat al voor haar leeftijd was wat je zegt klopt wel wanr ze kan nog niet zelfstandig zitten natuurlijk dus misschien is die wel beter


  Essil
  Bijdrager
  #10603473 Quote

  Bij spetterles is het de bedoeling dat je als ouder je kind vast blijft houden. Bij ons worden zwanbandjes alleen de eerste les van de maand gebruikt, en aangeleverd door het zwembad. Je hebt alleen een zwemluier nodig. ( En handoek en shampoo bij het dochen erna.)


  Essil
  Bijdrager
  #10603474 Quote

  Veel plezier!


  RS
  Bijdrager
  #10603479 Quote

  We gaan gewoon vrij zwemmen met ons kindje😊 Dankjewel!

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  Famkeh
  Bijdrager
  #10603497 Quote

  Wij hadden ook Freds Swimtrainer, geniaal! Ook daarna nog de grotere gekocht toen onze zoon wat zwaarder was. Ze kunnen dan al vrij snel met de benen oefenen en komen zo zelf vooruit in het water.

  Veel plezier!


  RS
  Bijdrager
  #10603733 Quote

  Dan ga ik voor die!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct