Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwemjuf zoekt hulp !

 • Auteur
  Berichten
 • #5669724

  Hallo, als zwemjuf van de allerjongsten mis ik soms de aansluiting met de basisschool. Ik zoek daarom ouders met kinderen in groep 1 en 2 die mij kunnen vertellen wat op dit moment populaire liedjes zijn in de klas… En van welke figuren(Dora?, Sponge Bob? Pino, Minions? ) de kids echt fan zijn. Zelf ben ik van de generatie ‘alle eendjes zwemmen in het water’ en alles van Disney… Maar op tv zie ik zoveel voorbijkomen dat het lastig is.

  ik wil eennieuw soort lesprogramma maken op muziek om kids spelenderwijs  watervrij te maken maar twijfel aan bijvoorbeeld een ‘vis’ of een krokodil die leert zwemmen of een poppetje/ jongetje& meisje….

  mijn vraag! Wat zouw jouw dochter zoon een leuk voorbeeld vinden om mee re leren zwemmen? Welk tekenfilm of kinderfiguur of juist een onbekend poppetje?

  Hoor graag jullie reacties!

  groet,

   

  stef

   


  AnnemarieBergman
  Bijdrager
  #5669730 Quote

  Oh dan weet ik er wel 1 of 2 😉

  Onze dochter wil namelijk dolgraag Mega Mindy worden. Die zal ook vast wel een zwemdiploma hebben. Voor de wat jongere jongens is volgens mij Paw Patrol of Mega Toby (of andere superheld, Spiderman?) erg in trek.

  Qua liedjes denk ik dat ook de oude liedjes het nog steeds erg goed doen.

  Succes ermee!

   


  Karpediem
  Bijdrager
  #5669761 Quote

  In principe zijn de oude liedjes prima (Genoeg combi’s), engels kan je ook proberen er tussendoor (Hihahihaho)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct