Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwemmen 6

 • Auteur
  Berichten
 • #10488829

  Wat trekken/trokken jullie je dreumes aan met zwemmen?

  #10488839 Quote

  Wij hebben zwembandjes. Waar onze dochter echt van geniet. Vrienden van ons hebben wel de puddle jumper bij hun dochter van 11 kilo. En dat werkt prima zijden ze. Dus ik denk dat je gewoon moet doen waar je je goed bij voeld.


  Yima
  Bijdrager
  #10488865 Quote

  Ik lees even mee. Zelfde probleem met meisje van 16 maanden en 12 kilo. Ze vindt freds swimtrainer heel eng en gilt het uit in dat ding. Dus tot nu toe vooral van het peuterbad genoten 😅

  #10488870 Quote

  @Lewis; vond ze die altijd al eng of ook na het jaar ineens? Weet niet of ons kindje hem eng vond, ik vertaalde het meer als “het bevalt hem niet” aangezien hij een hekel heeft aan alles wat hem in zijn beweging beperkt zoals te lang op schoot/ stoeltje/ uberhaupt in de box 🙈 


  Yima
  Bijdrager
  #10488878 Quote

  Ik weet het niet, want we zijn na een jaar pas begonnen. Daarvoor nooit in het zwembad geweest. Ze vindt alles leuk, totdat je die martelband om doet haha

  #10488887 Quote

  In het peuterbad altijd gewoon met zwembandjes. Nu ze hier 4 en 2 zijn, nog steeds. Nooit baby of puddle jumpers gebruikt en nooit gemist. Als we in het grote bad gaan, houden we ze gewoon vast en zo zwemmen we en doen we spelletjes.

  read more image Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Boterbloempje
  Bijdrager
  #10488890 Quote

  Onze dochter (maat 86 en ook nog niet de leeftijd of het gewicht dat ze zou moeten hebben) heeft een puddle jumper en ze vindt hem geweldig. Ze voelt zich heel vrij in het water en kan goed blijven drijven. We hadden eerst die rode band en dat ging prima toen ze 6 maanden was en wat maandjes erna, totdat weer alles dicht ging. In de zomer weer lekker gaan zwemmen maar de band zat niet meer goed en zodra ze een beetje naar voren ging hangen, kiepte ze gewoon voorover. Mocht je de puddle jumper willen kopen dan zou ik het gewoon doen. Ze draagt hem nu op het aller strakst en hij zit echt prima.


  Juffielies
  Bijdrager
  #10488998 Quote

  Hier ook gewoon zwembandjes. Gaat prima.


  Galileo
  Bijdrager
  #10489307 Quote

  Zwembandjes en niet te snel denken dat het niet gaat, zoals ik deed.. Ze moeten echt even leren om de bandjes iets omlaag te duwen/bij zich te houden. Mijn dochter hing er de eerste paar keer echt tussen en verzoop dan half, maar op advies van vriendin gewoon paar keer geoefend. Nu zwemt ze er super mee. Dochter 2 van vriendin is 14 maanden en zwemt zefstandig hele bad door met bandjes, nadat ze dit had afgekeken bij zus en even had geoefend.

  Hier is puddle jumper (en vergelijkbaar van decathlon) bij onze dochter van ruim 2 met haar maat 86/92 echt nog te groot, schuift omhoog en zit dan in haar oksels. Let bij bandjes ook op de maat; ze hebben ze tot 15 kilo, vanaf 11 kilo, vanaf 15 or sommige zelfs 30-60 kilo.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct