Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwemmen baby 10 weken.

 • Auteur
  Berichten
 • #10097750

  Hoi allemaal,

  Volgende week gaan wij met ons zoontje van dan 10 weken naar centerparcs en ik ben benieuwd wat jullie denken over daar zwemmen met hem. Kan dat al? Heeft iemand er ervaring mee? 

  Missxhien handig om te weten dat hij dysmatuur geboren is en nu ongeveer 4,2 kilo weegt. Hij heeft tot nu toe zijn eerste vaccinatie gehad. 


  Niynti
  Bijdrager
  #10097754 Quote

  Hoi Lovie, wij zijn ook eerder 1 keertje wezen babyzwemmen bij Centerparcs. De een zegt vanaf 3 maanden en de ander 6 weken. Weet niet hoe dit is als je kindje dysmatuur is geboren. Belangrijkste lijkt mij om te kijken hoe ‘ver’ je zoontje is en als je er voor kiest om wel te gaan zwemmen verder die dag niets of weinig te plannen, het is erg vermoeiend met zo’n kleintje. Alvast een fijne vakantie!


  Blosjes
  Bijdrager
  #10097820 Quote

  Belangrijkste is dat hij zijn eigen temperatuur goed kan regelen;)


  PM
  Bijdrager
  #10098193 Quote

  Hallo dat verschil wat gezegd wordt tussen 6 weken en een aantal maanden is omdat je zelf de eerste 6 weken niet mag zwemmen dus daarom na 6 weken maar op mijn werk (zwembad) adviseren ze altijd na de eerste enting te wachten en die heeft je zoontje gehad. Wat belangrijk  is, is dat je zoontje niet koud wordt. Je kan hem het beste tot de schouders in het water houden en zelf ook zo ver zakken dat je hem in de ogen kijkt. (Dan dompel je hem ook niet per ongeluk onder ofzo) Als het mondje blauw wordt meteen (!) Gaan douchen. Sommige houden het de eerste keer 10 min. Uit, andere 3 kwartier. Let op je kindje, afdrogen en aankleden is ook vermoeiend, calculeer dat er ook bij anders gaat hij misschien heel erg huilen. Beste qua voeding is dat je wel na een voeding gaat maar niet meteen iets van half uurtje wachten ofzo.. als het te dicht op volgende voeding is wordt hij moe en krijgt honger, geen fijne combi… voor de rest heel veel plezier en een fijne vakantie gewenst 

  Groetjes  

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct