Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Leuk! Gratis online tekenlessen van Disney

Verveling hoeft de komende week niet in jullie huishouden voor te komen! Is je kind - of jij - gek op Disneyfilms en tekenen jullie graag? Laat de artiest in jullie dan maar snel naar boven komen. Disney biedt nu online gratis tekenlessen aan en die zijn niet alleen leuk, maar ook verrassend goed te doen.

Advertentie

Disney heeft een aantal gratis tutorials op hun YouTube-kanaal gezet waarin je stap voor stap krijgt uitgelegd hoe je verschillende van Disneyfiguren tekent. Alles wat je nodig hebt is een potlood en papier en zo’n tien tot twintig minuten later is je Disney-kunstwerk klaar. De keuze is reuze. Je kunt kiezen voor klassiekers zoals Mickey Mouse en Winnie The Pooh, maar je kunt ook gaan voor Anna en Elsa uit ‘Frozen’, Simba, Stitch of een van de andere karakters. Wij hebben alvast wat tutorials voor je geselecteerd.

Elsa

Let it go, let it go-hoooo! Voor een prachtige Elsa tekening volg je deze instructies.

Simba

Lukt het jullie ook om binnen een kwartier Simba op papier te hebben? Download hier het begin van de tekening.

Mickey Mouse

Er zijn zoveel manieren om Mickey Mouse te tekenen, maar deze 1920-versie neemt jullie mee naar het origineel.

Advertentie

Sven

Sven is misschien wel één van de leukste Frozen figuren. De Animation Supervisor van de film laat je zien hoe jullie je eigen Sven kunnen maken. Cool!

Lees ook: 10x waarom hobby’s goed zijn voor je kind

Buzz Lightyear

Denk je aan Toy Story, dan denk je ongetwijfeld aan Buzz Lightyear. Met behulp van deze video kunnen jullie hem tekenen.

Geest

Geest van Aladdin is nog zo’n klassieker die je niet mag missen. Met een beetje geduld en een vleugje magie is jullie tekening net zo mooi als die van de Animation Academy Artist Heather.

Katrien Duck

Duckstad is niet compleet zonder Katrien Duck. De beroemdste vrouwelijke eend teken je als volgt.

Advertentie

Winnie de Poeh

Poeh-beer met zijn honingverslaving is tot slot nog een leuke om te volgen. Disney Artist Brian laat binnen tien minuten zien hoe je thuis zelf Poeh tot leven brengt op een A4’tje.

Bron en beeld: Disney

Redactioneel – offer – Buitenspelen is leuk!

HEMA

Buitenspelen is leuk!

Helemaal met het buitenspeelgoed van HEMA
Shop