Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

De leukste attractieparken op een rij

Buitenpret, binnenpret, waterpret, voor het hele gezin wat wils! Verspreid door heel Nederland hebben wij tien top attractieparken voor je op een rijtje gezet. Leuke uitjes met je peuter of kleuter.

Advertentie

Hier onder staan een aantal leuke attractieparken op een rij:

Familiepark Nienoord

Het Familiepark Nienoord is een recreatiepark met een grote kindvriendelijke speeltuin en kinderboerderij. Een ritje op een paard, tractor of scooter… Het kan hier allemaal. Ook zijn er draaimolens en glijtorens. In de overdekte speelhal is er klauterplezier voor iedereen. Dit is namelijk een van de grootste apenkooien van Noord-Nederland.

Kinderstad Heerlen

Wil je de hele dag rondjes draaien in een draaimolen? Of een spannend avontuur beleven in een wildwaterbaan? Verdwalen in een doolhof van drie etages hoog en springen en ravotten op het grote springkussen, in Kinderstad Heerlen is het allemaal mogelijk. Deze speeltuin is ruim 12.000 m2 groot met verschillende activiteiten en attracties.

De Goudvis

De Goudvis is een groot attractiepark met een buitenspeeltuin en drie overdekte speelparadijzen. Je kunt hier bij elk weer terecht. Kinderen kunnen zich vermaken in de ballenbakken, klauternetten, spelen in de zandbak, noem maar op. De kleintjes worden ook niet vergeten. Voor hen is er een soft-playhoek ingericht.

De Waarbeek

Het nostalgische familiepretpark De Waarbeek is ouderwets gezellig en uitermate geschikt voor een geweldig dagje uit. Hier word je een kermis aangeboden waar je keihard kunt scheuren in de botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, een rodelbaan en een antieke Zweefmolen. Ook aan de kleintjes is gedacht en voor hen is er een veilige speeltuin met junior draaimolen.

Advertentie

BillyBird Park Hemelrijk

Bij BillyBird Park Hemelrijk kan iedereen zich 365 dagen per jaar volop vermaken. Dankzij de combinatie van binnen- en buitenattracties maakt het niet uit wat voor weer het is. Het park bestaat uit een groot strandbad met daaromheen twee binnenspeeltuinen, een achtbaan waar je van duizelt, survivalgebied voor stoere bezoekers, verkeersspeeltuin, poppentheater en nog veel meer!

Familiepretpark Megapret

Familiepretpark Megapret is van alle markten thuis. Er is buitenpret, binnenpret, waterpret en golfpret. Zo veel pret maak je alleen hier mee. Er zijn springkussens, klim- en klautertoestellen, een spookhuis, trampolines, een verkeerspark, een spellenhof. Kinderen vervelen zich hier niet en ook de ouders beleven veel pret.

Railz Miniworld

In Railz Miniworld rijden meer dan 100 modeltreinen en er ligt meer dan 2,2 kilometer rails. Deze miniatuurwereld is bijna 500 m2 groot, inclusief wereldstad Rotterdam. Elke 24 minuten dimt het zaallicht in een reeks avond- en ochtendkleuren. De miniatuurbevolking bestaat uit ruim 15.000 figuurtjes. Genoeg te zien dus in deze kleine wereld.

Kabouterland

In Kabouterland beleef je een dag vol met kabouters, trollen, dieren en volop speelgelegenheid in diverse speeltuinen, zowel binnen als buiten. Het is een sprookjesachtig tafereel in dit land en als je heel stil bent kun je het leven van de Kabouters bespieden. Ook zie je de grot van de luie trollen. Pas wel op dat zij jou niet zien.

Advertentie

Deltapark Neeltje Jans

In Zeeland ligt het leukste waterpark van Nederland, namelijk Deltapark Neeltje Jans. Hier kan je een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien. Het park is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Leuk én educatief.

Deze lijst is tot stand gekomen in samenwerking met UitmetKinderen.nl

Redactioneel – Offer – Vakantie

Vakantie Center Parcs

Heerlijke vakantie met kinderen
Boek nu