Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur
Home klantenservice

Schooltas

Gaat jouw kind (bijna) naar de basisschool? Vraag dan de gratis Ouders van Nu schooltas aan! Dit tasje is heel handig voor de gym- of zwemles. Je krijgt de tas met daarin leuke tijdschriften, informatie en producten voor jou en je kind. Vul je volledige gegevens in en haal de tas vol cadeautjes op bij een Bruna-winkel bij jou in de buurt. Let op de voor dit product gelden er aangepaste openingstijden, wij zijn via de telefoon van 09:00 uur tot en met 18:00 uur bereikbaar.

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 74
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Veelgestelde vragen

1

Inschrijven

1

Wanneer kan ik de Ouders van Nu Zwanger- en/ of Babybox aanvragen?

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Je ontvangt dan beide boxen.

Als je de Ouders van Nu Zwangerbox aanvraagt na de 8e maand van je zwangerschap ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. De Babybox ontvang je na geboorte van je baby.

Let op de voor dit product gelden er aangepaste openingstijden, wij zijn via de telefoon van 09:00 uur tot en met 18:00 uur bereikbaar. 

 

2

Ik heb de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox al aangevraagd bij een eerdere zwangerschap. Nu ben ik weer zwanger en zou de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox graag aanvragen. Kan dat?

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Je ontvangt dan beide boxen.

Als je de Ouders van Nu Zwangerbox aanvraagt na de 8e maand van je zwangerschap ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. De Babybox ontvang je na geboorte van je baby.

Let op de voor dit product gelden er aangepaste openingstijden, wij zijn via de telefoon van 09:00 uur tot en met 18:00 uur bereikbaar. 

 

3

Ik wil de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen, maar krijg de melding "Je heb de de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox al aangevraagd".

Je kunt deze melding om verschillende redenen krijgen, te weten:

  • Wij hebben al een aanvraag van je ontvangen. Mocht je twijfelen neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur).
  • Je hebt een miskraam gehad waarbij je de Ouders van Nu Zwanger- en Baby Box ook had aangevraagd. Stuur in dat geval een e-mail naar customerservice@oudersvannu.nl voorzien van je naam, adresgegevens, telefoonnummer en uitgerekende datum. Wij zullen je gegevens corrigeren en de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox voor je aanvragen.
  • Je hebt de Zwangerbox al ontvangen en je wilt nu de Babybox aanvragen. Je hoeft de Babybox niet apart aan te vragen. Wij nemen binnen 4 weken na uitgerekende datum contact met je op voor de ophaalkaart van de Babybox. Mocht je de Babybox al op willen halen klik dan hier voor de ophaalkaart van de Babybox.
4

Ik woon niet in Nederland, kan ik de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen?

Nee, de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox kun je alleen aanvragen als je in Nederland woont.

5

Ik heb mij ingeschreven voor de Ouders van Nu schooltas maar ik heb geen bevestiging van ontvangen, wat nu?

Als je je aanmeldt via www.oudersvannu.nl ontvang je direct per e-mail een bevestiging. Soms komt deze terecht in je ongewenste berichten. Controleer je spambox voordat je contact met ons opneemt.

Als je je aanmeldt via een inschrijfkaartje voorzien van je e-mailadres dan ontvang je de bevestiging 2 tot 3 weken na aanmelding. Aanmeldingen zonder e-mailadres ontvangen geen bevestiging. Je aanmelding is dan wel verwerkt. Mocht je zeker willen weten of je aanvraag goed ontvangen is, neem dan contact op met onze klantenservice.

Let op de voor dit product gelden er aangepaste openingstijden, wij zijn via de telefoon van 09:00 uur tot en met 18:00 uur bereikbaar. 

 

6

ik ben zwanger van een meerling, waar kan ik dit vermelden?

Je kan dit alleen telefonisch aan ons doorgeven via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur). Je kunt dan voor ieder kind een box een Zwanger- en Babybox ophalen.

2

Ophaalkaart

1

Wanneer ontvang ik de ophaalkaart voor de Babybox?

Binnen 6 weken na je uitgerekende datum nemen wij telefonisch contact met je op om te horen of alles goed is gegaan. Hierna ontvang je binnen 1 week via e-mail de ophaalkaart van de Babybox.

Mocht je de Babybox eerder op willen halen, neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur) of klik hier voor de ophaalkaart van de Babybox. Ben je bevallen van een meerling? Neem  dan contact op met onze klantenservice.

2

Wanneer ontvang ik de ophaalkaart voor de Zwangerbox?

  • ≤ 3 maanden zwanger: Tussen de 14e en 18e week van je zwangerschapsweek via e-mail.
  • ≥ 3 maanden zwanger: Binnen 1 week na aanvraag via e-mail. Uiterlijk vanaf je 18e zwangerschapsweek.
  • ≥ 8 maanden zwanger: Je ontvangt géén ophaalkaart meer voor de Zwangerbox, maar wel voor de Babybox. We nemen binnen 4 weken na de uitgerekende datum contact met je op voor de ophaalkaart van de Babybox.

Let op! De ophaalkaart kan in je spam-box terechtkomen!

Mocht je na bovenstaande termijnen nog geen ophaalkaart ontvangen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur).

3

Hoe ontvang ik de ophaalkaart voor de Zwanger- en Babybox?

Je ontvangt de ophaalkaart via e-mail, tenzij je bij je aanmelding een niet werkend of geen e-mailadres doorgeven hebt. In dat geval ontvang je de ophaalkaart via de post.  Let op! De ophaalkaart kan in je spam-box terechtkomen!

Let op de voor dit product gelden er aangepaste openingstijden, wij zijn via de telefoon van 09:00 uur tot en met 18:00 uur bereikbaar. 

 

4

Moet ik mijn ophaalkaart uitprinten en/of meenemen naar Etos?

Ja, zonder ophaalkaart kan Etos de Zwanger- en/of Babybox niet aan je meegeven.

5

Ik heb geen printer, kan ik de ophaalkaart per post ontvangen?

Ja, dan kan. In de ophaalkaart die je via e-mail ontvangen hebt staat de volgende tekst: ‘P.S. Wil je de ophaalkaart per post ontvangen, klik dan hier.’Als je op de link klikt krijg je binnen 15 werkdagen de ophaalkaart per post toegestuurd.

Heb je de ophaalkaart die je via e-mail ontvangen hebt  niet meer, neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur).

6

Ik ben zwanger van een meerling, krijg ik dan meerdere ophaalkaarten?

Ja, maar alleen als je de Ouders van Nu Zwanger- en Babyboxen aangevraagd hebt via onze klantenservice  via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur).

7

Mijn gegevens op de ophaalkaart zijn niet correct?

Je kunt je gegevens op de ophaalkaart aanpassen, voordat je de Zwanger-of Babybox ophaalt bij Etos. Of stuur een email naar customerservice@oudersvannu.nl voorzien van je oude en nieuwe gegevens of neem contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur).

3

Afmelden

1

Hoe meld ik me af voor nieuwsbrieven en commerciële e-mails?

Dit kan door middel van de knop ‘Uitschrijven’ onderaan iedere e-mail. Je ontvangt dan alleen de betreffende e-mail niet meer. Wil je je uitschrijven voor alle nieuwsbrieven en commerciële e-mails, neem dan contact op met onze klantenservice.

Als je geen prijs stelt op bepaalde informatie, dan kun je dit schriftelijk doorgeven aan:

Ouders van Nu Customer Service
Antwoordnummer 6300
2130 RA Hoofddorp

Geen postzegels nodig.

4

Overige vragen

1

Waarom is de inhoud van mijn Ouders van Nu schooltas anders dan die van mijn vrienden/buren?

De inhoud van de schooltas kan verschillen, dit is afhankelijk van de deelnemende bedrijven en het moment van samenstellen van de schooltas.

2

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Neem contact op met de klantenservice. Als je mailt, vermeld dan altijd duidelijk je oude en je nieuwe adres.

3

Waarom zijn de aanbiedingen in de tijdschriften verouderd?

Alle tijdschriften in de Ouders van Nu Schooltas zijn kennismakingsexemplaren. Hierdoor kan het voorkomen dat coupons en/of aanbiedingen niet meer geldig zijn. Wil je een abonnement afsluiten op een of meerdere van deze tijdschriften? Kijk dan op magazine.nl voor de meest actuele aanbiedingen.

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 01 74 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Zo neem je contact met ons op

Kwaliteit klantenservice