Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur m.u.v. product vragen.

Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur
Home klantenservice

Zwanger- en Babybox

Met veel vragen kunnen we je direct helpen. Bekijk hieronder de antwoorden op vragen die klanten ons het meest stellen. Voor overige vragen kun je telefonisch of via chat contact met ons opnemen. Buiten openingstijden kun je gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina.

Direct contact met Ouders van Nu

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 74
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

De Ouders van Nu Zwanger- en/of Babybox kun je ophalen bij Albert Heijn!

Je ophaalkaart ontvang je per e-mail of per post. Je kan je ophaalkaart (op vertoon vanaf mobiel/tablet/print) laten zien bij Albert Heijn. Voor het ontvangen van een nieuwe ophaalkaart kun je telefonisch contact met ons opnemen.

In de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox vind je interessante producten en handige aanbiedingen.

Benieuwd naar het huidige partneroverzicht? Klik dan hier voor een overzicht.*

 

* Informatie en aanbiedingen van onze geselecteerde partners kunnen variëren. Bovenstaande lijst kan wijzigen en aangevuld worden met nieuwe en bestaande partners.

Veelgestelde vragen

1

Zwanger- en Babybox aanvragen

1

Wanneer kan ik de Ouders van Nu Zwanger- en/ of Babybox aanvragen?

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot en met de uitgerekende datum. Je ontvangt dan beide boxen. De Zwangerbox ontvang je tijdens je zwangerschap en de Babybox ontvang je na je bevalling. Als je de boxen na je bevalling aanvraagt ontvang je alleen de Babybox. Je kunt de Babybox aanvragen tot maximaal 6 maanden na je bevalling.

Je kunt de Zwanger- en Babybox aanvragen via: www.zwangerbox.nl

2

Ik heb de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox al aangevraagd bij een eerdere zwangerschap. Nu ben ik weer zwanger en zou de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox graag aanvragen. Kan dat?

Ja dat kan. Je kan de Zwanger- en Babybox aanvragen via: www.zwangerbox.nl

 

3

Ik wil de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen, maar krijg de melding "Je heb de de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox al aangevraagd".

Je kunt deze melding om verschillende redenen krijgen, te weten:

- Wij hebben al een aanvraag van je ontvangen. Mocht je twijfelen neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 of stuur een chatbericht.

- Je hebt een nieuwe aanvraag gedaan, terwijl de vorige aanvraag nog niet is afgerond. Vul in dat geval het contactformulier in onderaan de pagina. Wij zullen je gegevens corrigeren en de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox voor je aanvragen.

- Je hebt de Zwangerbox al ontvangen en je wilt nu de Babybox aanvragen. Je hoeft de Babybox niet apart aan te vragen. Wij nemen binnen 4 weken na uitgerekende datum contact met je op voor de ophaalkaart van de Babybox. Je kunt ook zelf de babygegevens doorgeven via deze link. Je ontvangt dan een ophaalkaart voor de babybox.

4

Ik woon niet in Nederland, kan ik de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen?

Nee, de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox kun je alleen aanvragen als je in Nederland woont.

5

Ik heb mij ingeschreven voor de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox maar ik heb geen bevestiging van ontvangen, wat nu?

Als je je aanmeldt via www.zwangerbox.nl, of via de QR code op de inschrijfkaart die je hebt ontvangen bij de Verloskundige praktijk, ontvang je direct per e-mail een bevestiging. Soms komt deze terecht in je ongewenste berichten. Controleer je spambox voordat je contact met ons opneemt.

6

ik ben zwanger van een meerling, waar kan ik dit vermelden?

Je kunt dit telefonisch aan ons doorgeven via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur). Je kunt dan voor ieder kind een Zwanger- en Babybox aanvragen.

2

Ophaalkaart

1

Wanneer ontvang ik de ophaalkaart voor de Zwangerbox?

Je ontvangt de Zwangerbox ophaalkaart binnen 5 werkdagen via e-mail als je uiterlijk op je uitgerekende datum de Zwanger- en Babybox aanvraagt. Als je de boxen na je bevalling aanvraagt ontvang je alleen de Babybox ophaalkaart. Zie “Wanneer ontvang ik de ophaalkaart voor de Babybox”.

Let op! De ophaalkaart kan in je spam-box terechtkomen. Mocht je nog geen ophaalkaart hebben ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 of stuur een chatbericht.

2

Wanneer ontvang ik de ophaalkaart voor de Babybox?

  • Je ontvangt binnen 5 werkdagen na het doorgeven van de babygegevens via e-mail je ophaalkaart.
  • Als je de Zwanger- en Babybox vóór je uitgerekende datum hebt aangevraagd dan nemen wij binnen 4 weken na uitgerekende datum telefonisch contact met je op om te horen of alles goed is gegaan. Hierna ontvang je binnen 5 werkdagen via e-mail de ophaalkaart van de Babybox.
  • Als je de Zwanger- en Babybox aanvraagt na je uitgerekende datum maar vóór je bevalling, dan nemen wij binnen 4 weken na uitgerekende datum telefonisch contact met je op om te horen of alles goed is gegaan. Hierna ontvang je binnen 5 werkdagen via e-mail de ophaalkaart van de Babybox.
  • Mocht je al bevallen zijn en de Babybox al graag willen ophalen, neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 of klik hier om de ophaalkaart van de Babybox te ontvangen. Ben je bevallen van een meerling? Neem  dan contact op met onze klantenservice.
3

Ik heb geen ophaalkaart of bevestiging voor de Zwanger- en Babybox ontvangen, wat nu?

Neem contact op met onze klantenservice als je langer dan 5 werkdagen geleden de aanvraag voor de boxen hebt verstuurd en nog geen bevestiging of ophaalkaart via e-mail* hebt ontvangen.

* Let op! De ophaalkaart en aanvraagbevestiging kunnen in je spam-box terechtkomen.

 

4

Moet ik mijn ophaalkaart printen en/of meenemen naar Albert Heijn?

Nee, een geprinte ophaalkaart is niet nodig om je Zwanger en/of Babybox op te halen bij Albert Heijn. Op vertoon van de e-mail ophaalkaart vanaf je mobiel/tablet ontvang je je jouw box.

5

Ik heb geen printer, kan ik de ophaalkaart per post ontvangen?

Dit is niet nodig. Op vertoon van de e-mail ophaalkaart vanaf je mobiel/tablet ontvang je je jouw box.
Als je geen mail op je telefoon hebt dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 5500183 of stuur een chatbericht.

6

Ik ben zwanger van een meerling, krijg ik dan meerdere ophaalkaarten?

Geef eerst door aan onze klantenservice dat je een meerling verwacht. Dit kan via 088-5500183 of stuur een chatbericht. Je ontvangt niet meerdere ophaalkaarten.

Zijn er nog vragen met betrekking tot een meerlingen zwangerschap? Dan kun je contract opnemen onze klantenservice via 088 – 5500183 of stuur een chatbericht.

7

Mijn gegevens op de ophaalkaart zijn niet correct, wat nu?

Neem contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 of stuur een chatbericht. Ze zullen de juiste contactgegevens verwerken.

3

Afmelden

1

Ik heb een miskraam gehad, waar kan ik dit melden?

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice: 088 – 5500183 of stuur een chatbericht.

We zullen ervoor zorgen dat je inschrijving voor de Ouders van Nu Zwanger- en/of Babybox geannuleerd wordt en dat nieuwsbrieven, groeikalenders en andere e-mails niet meer worden toegestuurd.

2

Hoe kan ik mij afmelden voor de Zwanger- en/of Baby Groeikalender, nieuwsbrieven of commerciële e-mails?

Dit kan door middel van de knop ‘uitschrijven’ onderaan iedere e-mail. Je ontvangt dan alleen de betreffende e-mail niet meer. Wil je je uitschrijven voor alle nieuwsbrieven en commerciële e-mails? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 of stuur een chatbericht.

4

Overige veelgestelde vragen

1

Waar kan ik de Ouders van Nu Zwanger- en/of Babybox ophalen?

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en/of Babybox ophalen bij een door jou gekozen Albert Heijn.

Als je hier een vraag over hebt kun je contact opnemen via ons online contacformulier.

2

Waarom is de inhoud van mijn Box anders dan die van mijn vriendin/buurvrouw?

De inhoud kan verschillen, deze is afhankelijk van de deelnemende bedrijven en het moment van samenstellen van de Zwanger- en/of Babybox.

3

Ik wil graag een adreswijziging doorgeven, hoe kan ik dit doen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 of stuur een chatbericht.

4

Waarom zijn de aanbiedingen in de tijdschriften niet meer geldig?

Alle tijdschriften in de Zwanger- en Babybox zijn kennismakingsexemplaren. Hierdoor kan het voorkomen dat coupons en/of aanbiedingen niet meer geldig zijn. Wil je een abonnement afsluiten op een of meerdere van deze tijdschriften? Kijk dan op magazine.nl voor de meest actuele aanbiedingen of neem contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183.

5

Mijn baby is te vroeg geboren. Wanneer ontvang ik de Ouders van Nu Babybox?

Wij nemen binnen 4 weken na je uitgerekende datum telefonisch contact met je op om te horen of alles goed is gegaan. Hierna ontvang je de ophaalkaart voor de Babybox. Wil je de Babybox eerder ophalen neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 of Klik hier om te laten weten dat je baby is geboren. Ben je bevallen van een meerling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

6

Waar kan ik de geboortedatum van mijn baby doorgeven?

Klik hier om de geboortedatum van je baby door te geven en de ophaalkaart voor de Ouders van Nu Babybox te ontvangen of neem contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 of stuur een chatbericht. Ben je bevallen van een meerling? Neem dan altijd contact op met onze klantenservice.

7

Ik wil graag via Ouders van Nu een huisje bij Center Parcs boeken, hoe doe ik dit?

Door je inschrijving voor de Ouders van Nu Zwanger- en/of Babybox ontvang je een exclusieve Center Parcs aanbieding. Mocht je meer informatie willen hebben over het aanbod dan kan je contact opnemen met Center Parcs via 010-7980 989 (tegen gebruikelijke belkosten)

8

Ik heb het verkeerde filiaal gekozen, kan ik dit nog wijzigen?

Nee. Als de aanvraag bevestigd is, kan dit niet meer gewijzigd worden de box is dan al onderweg naar de desbetreffende winkel. Mochten er problemen zijn met het ophalen van de box, neem dan contact op via ons contactformulier.

9

Ik heb de verkeerde datum gekozen om de box op te halen, kan ik dit nog wijzigen?

Nee, dit kan niet meer gewijzigd worden. De box zal nog uiterlijk 3 weken beschikbaar zijn in de door jou gekozen Albert Heijn. Mochten er problemen zijn met het ophalen van de box, neem dan contact op via ons contactformulier.

10

Ik kan de box niet ophalen op de aangegeven datum, t/m wanneer kan ik de box ophalen?

De box zal nog uiterlijk 4 weken beschikbaar zijn in de door jou gekozen Albert Heijn.

11

Ik heb een box ontvangen waarvan de maximale uitgifte datum verlopen is.

Dat is heel vervelend. Je kunt in dat geval contact met ons opnemen via het contactformulier.

12

Ik heb de box niet op kunnen halen, hoe kan ik de box nu alsnog ontvangen?

Dat is vervelend. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

13

Mijn box is niet leverbaar in het door mij gekozen filiaal.

Dat is vervelend. Je kunt in dat geval contact met ons opnemen via het contactformulier.

Direct contact met Ouders van Nu
Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 0174 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Zo neem je contact met ons op

Kwaliteit klantenservice