Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur m.u.v. product vragen.

Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur
Home klantenservice

Zwangerbox en Babycadeau

Met veel vragen kunnen we je direct helpen. Bekijk hieronder de antwoorden op vragen die klanten ons het meest stellen. Voor overige vragen kun je telefonisch of via chat contact met ons opnemen. Buiten openingstijden kun je gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina. Voor de Ouders van Nu Zwangerbox en/of het Babycadeau hoef je de deur niet meer uit. Je krijgt deze gewoon binnen 4 weken na aanvraag via de brievenbus thuisbezorgd. Ben je benieuwd naar de inhoud van de Zwangerbox of wat het Babycadeau is, kijk dan hier.

Direct contact met Ouders van Nu

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 74
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Veelgestelde vragen

1

Zwangerbox en Babycadeau aanvragen

1

Wanneer kan ik de Zwangerbox en Babycadeau aanvragen?

Je kunt de Ouders van Nu Zwangerbox aanvragen tot en met de uitgerekende datum. Het Ouders van Nu Babycadeau kun je aanvragen tot maximaal 6 maanden na je bevalling. Je kunt de Zwangerbox of het Babycadeau aanvragen via dit formulier.

2

Ik heb de Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau al aangevraagd bij een eerdere zwangerschap. Nu ben ik weer zwanger en zou de Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau graag aanvragen. Kan dat?

Ja dat kan. Je kunt de Zwangerbox of het Babycadeau aanvragen via dit formulier.

 

3

Ik wil de Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau aanvragen, maar krijg de melding "Je heb de de Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau al aangevraagd".

Je kunt deze melding om verschillende redenen krijgen, te weten:

- Wij hebben al een aanvraag van je ontvangen. Mocht je twijfelen neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 of stuur een chatbericht.

- Je hebt een nieuwe aanvraag gedaan, terwijl de vorige aanvraag nog niet is afgerond. Vul in dat geval het contactformulier in onderaan de pagina. Wij zullen je gegevens corrigeren en de Ouders van Nu Zwangerbox of Babycadeau voor je aanvragen.

- Je hebt de Zwangerbox al ontvangen en je wilt nu het Babycadeau aanvragen. Je kunt het Babycadeau aanvragen via dit formulier.

4

Ik woon niet in Nederland, kan ik de Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau aanvragen?

Nee, de Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau kun je alleen aanvragen als je in Nederland woont.

5

Ik heb mij ingeschreven voor de Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau maar ik heb geen bevestiging van ontvangen, wat nu?

Als het formulier volledig hebt ingevuld ontvang je een bevestiging op het door jouw opgegeven e mailadres. Soms komt deze terecht in je ongewenste berichten. Controleer je spambox voordat je contact met ons opneemt. Je ontvangt de Zwangerbox of Babycadeau binnen 4 weken nadat het het aangevraagd via de post.

2

Afmelden

1

Ik heb een miskraam gehad, waar kan ik dit melden?

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice: 088 – 5500183 of stuur een chatbericht.

We zullen ervoor zorgen dat je inschrijving voor de Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau geannuleerd wordt en dat nieuwsbrieven, groeikalenders en andere e-mails niet meer worden toegestuurd.

2

Hoe kan ik mij afmelden voor de Zwanger- en/of Baby Groeikalender, nieuwsbrieven of commerciële e-mails?

Dit kan door middel van de knop ‘uitschrijven’ onderaan iedere e-mail. Je ontvangt dan alleen de betreffende e-mail niet meer. Wil je je uitschrijven voor alle nieuwsbrieven en commerciële e-mails? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 of stuur een chatbericht.

3

Overige veelgestelde vragen

1

Wanneer ontvang ik de Zwangerbox of Babycadeau?

De Zwangerbox en het Babycadeau worden per post verstuurd. Je ontvangt dit binnen vier weken nadat je de box/het cadeau hebt aangevraagd.

2

Past de Zwangerbox wel door mijn brievenbus?

De afmeting van de Zwangerbox is 27cm x  23 cm x 3cm. Dit voldoet het aan de  een door PostNL goedkeurd brievenbuspakket. Let op is je brievenbus smaller en je bent niet thuis dan wordt de Zwangerbox aangeboden bij de buren. Wacht nog even met aanvragen van de Zwangerbox als je nog niet wilt dat de buren weten dat je zwanger bent.

3

Ik wil graag een adreswijziging doorgeven, hoe kan ik dit doen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 of stuur een chatbericht.

4

Mijn baby is te vroeg geboren. Wanneer ontvang ik de Ouders van Nu Babycadeau?

Je kunt hier laten weten dat je baby geboren is.

5

Waar kan ik de geboortedatum van mijn baby doorgeven?

Je kunt hier laten weten dat je baby geboren is.

6

Ik wil graag via Ouders van Nu een huisje bij Center Parcs boeken, hoe doe ik dit?

Door je inschrijving voor de Ouders van Nu Zwangerbox en/of Babycadeau ontvang je een exclusieve Center Parcs aanbieding. Mocht je meer informatie willen hebben over het aanbod dan kan je contact opnemen met Center Parcs via 010-7980 989 (tegen gebruikelijke belkosten).

Direct contact met Ouders van Nu
Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 0174 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Zo neem je contact met ons op

Kwaliteit klantenservice