Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur m.u.v. product vragen.

Ouders van Nu Telefoon
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur
Home klantenservice

Retourneren

Direct contact met Ouders van Nu

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Ouders van Nu Telefoon
Bel 088 - 550 01 74
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Veelgestelde vragen

1

Kan ik een artikel ruilen?

Ouders van Nu Min
Ouders van Nu Plus

Dat kan, neem contact op met onze klantenservice. Vermeld aan de klantenservice je ordernummer en de artikelen die je wilt ruilen. En vermeld het nieuwe artikel dat je wilt ontvangen. Zodra het artikel dat je wilt ruilen door ons is ontvangen, wordt het nieuwe artikel naar je toegestuurd (mits op dat moment voorradig).

2

Retourneren

Ouders van Nu Min
Ouders van Nu Plus

Alle artikelen uit de webshop mogen binnen 14 dagen gratis worden geretourneerd. Het artikel moet dan wel onbeschadigd zijn en, indien mogelijk, in originele verpakking zitten.

Let op: De Voordeelpas en tijdschriften kunnen niet geretourneerd worden.

3

Hoe kan ik mijn artikelen retourneren?

Ouders van Nu Min
Ouders van Nu Plus

Om een artikel te retourneren, neem je contact op met onze klantenservice. Vermeld aan de klantenservice je ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren. De klantenservice geeft je een retournummer en informeert je over de retourprocedure.

Let op: De verwerking van artikelen die retour worden gestuurd zonder retournummer, kunnen wij niet garanderen. Het is daarom belangrijk om altijd contact op te nemen met de klantenservice, voordat je een artikel retourneert.

4

Wanneer krijg ik mijn geld terug als ik iets retour stuur?

Ouders van Nu Min
Ouders van Nu Plus

Na ontvangst van het retourartikel krijg je binnen 2 weken het aankoopbedrag teruggestort. Om je retour zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat je de aangegeven procedure volgt.

5

Krijg ik mijn verzendkosten terug als ik iets retour stuur?

Ouders van Nu Min
Ouders van Nu Plus

Als je de hele bestelling retour stuurt, ontvang je ook de verzendkosten van je bestelling terug. Wanneer je een deel van je bestelling terug stuurt, ontvang je de verzendkosten niet terug.

6

Garantie

Ouders van Nu Min
Ouders van Nu Plus

Ouders van Nu garandeert dat elk artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Als dit niet zo blijkt te zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Heb je een verkeerd of kapot artikel ontvangen dan kun je het artikel binnen 14 dagen retourneren of ruilen.

Gaat een artikel kapot na de retourtermijn van 14 dagen, dan kunnen wij de garantieafhandeling met de fabrikant voor je verzorgen. Voor de geleverde producten geldt de garantie van de betreffende leverancier. Deze geldt naast de wettelijke regelgeving omtrent garantie en conformiteit.

Er is geen sprake van garantie als:

  • De slijtage als normaal kan worden beschouwd.
  • Er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder reparaties uitgevoerd door andere, dan de door de fabrikant aangewezen, service- of reparatiediensten.
  • Er gebreken zijn ontstaan die het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend gebruik of onoordeelkundig gebruik.
  • Er beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.

Heb je klachten over een product neem dan contact op met onze klantenservice. Wij nemen contact op met de fabrikant en zorgen voor de correcte afhandeling van de garantie.

Direct contact met Ouders van Nu
Direct contact met één van onze medewerkers? Ouders van Nu Telefoon Bel 088 - 550 01 74 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Zo neem je contact met ons op

Kwaliteit klantenservice