Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Superpowers in een flesje

Actie Naturalicious

Ben je zwanger of net bevallen? Dan kun je wel wat superpowers gebruiken. Groente- en fruitjuices zitten bomvol gezonde krachtpatsers, alleen kost schillen, persen en juicen wel vaak een hoop tijd. Een makkelijke en gezonde oplossing? De cold pressed juices van Naturalicious. In één flesje zit een half kilo puur groente en fruit, zelf verbouwd op eigen land.

High-tech persen
Naturalicious bezit 3650 hectare land waarop ze hun eigen groenten en fruit verbouwen. Uiteraard verdient het beste fruit en groente hierna de beste behandeling. Dat betekent cold-pressen, maar ook eindeloos testen en proeven om de meest unieke en waanzinnige smaken te creëren. Dankzij de High Pressure Processing techniek worden alle belangrijke vitaminen, enzymen en mineralen behouden. Als eerste merk slaagt Naturalicious erin de juices dankzij speciale technologie langer houdbaar te maken, zonder toevoeging van additieven.

Estavana Polman, Olympiër en tophandbalster:Je hebt niet altijd zin en tijd om zelf je smoothies en sappen klaar te maken en onhandige combinaties van groente en fruit kunnen zelfs schadelijk voor je zijn. De juices van Naturalicious zijn gezond maar ook makkelijk omdat je ze langer kan bewaren. Juist die combinatie spreekt mij enorm aan.

Probeer nu met korting*! Bestel een proefbox met 12 sappen en betaal geen €37,50 maar slechts €30,00. De box wordt gratis thuisbezorgd. Te bestellen via: www.naturalicious.eu/oudersvannu

*De proefbox met lezersvoordeel kan besteld worden tot en met 24 juli 2017.

Ouders van Nu product – Eten voor twee

Recepten en tips voor tijdens de zwangerschap

€20,99
Bestel nu