Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

10x originele manieren om je baby’s mijlpalen te delen op Instagram

Instagram staat - naast picture perfect eten, uitzichten en outfits - vol met schattige babyfoto’s. Dit sociale medium is dan ook dé plek om je baby’s mijlpalen op een originele manier te delen. Hoe? Nou zo dus.

Advertentie

‘Geen echte mijlpaal’-mijlpalen

Als je je wilt onderscheiden van de massa ouders, probeer dan eens de ‘geen echte mijlpaal’-mijlpalen vast te leggen. Dit zijn momenten die niet tot de standaard mijlpalen behoren, maar wel érg grappig zijn.

Foto van je kind op social media? Dit moet je weten!

Advertentie

Slapende baby-kunst

Disclaimer: om dit type fotografie te ondernemen met je baby, heb je wél een diepe slaper nodig…

Grappige moedermijlpalen

Er zijn zóveel ‘eerste keren’ van baby’s, dat we de eerste keren van nieuwe moeders helemaal vergeten. Waarom geen mijlpalen vastleggen als nieuwe ouder? Hilarisch! En je baby staat zelf waarschijnlijk toch al genoeg op The Gram.

Advertentie

Milestone-dekentjes

Milestone-dekentjes zijn perfect voor leeftijdsmijlpalen. Leg je baby op de deken en omcirkel zijn leeftijd. Het wordt wel wat lastiger zodra je baby kan kruipen en rollen…

Letterborden

Letterborden zijn de perfecte manier om je baby te laten ‘praten’. Dit kan iets grappigs zijn, iets liefs, maar hou het simpel.

Babydagboeken

Babydagboeken zijn altijd een populaire manier geweest om babymijlpalen en zijn ontwikkeling bij te houden. Tegenwoordig zijn er talloze opties om op maat gemaakte boeken online te maken.

Tip! Zo maak je de mooiste foto’s van je pasgeboren baby

Lightbox

Een andere trendy optie voor schattige berichten en mijlpalen is een lightbox, die een beetje op een letterbord lijkt. Het is een superleuke manier om de wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse voortgang van je baby te beschrijven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dara’s first Easter photoshoot 💗 – – – – – – #summervillephotographer #vanessazibettiphotography #newbornphotography #8monthsoldphotoshoot #8monthsold #pixel_kids #dearphotographer #takemyheartdear #littleandbrave #clickingmoms #charlestonphotographer #familyphotography #babymilestonesession #babymilestonephotography #wintersession #purple #brazilianphotographer #fotografabrasileira #fotografabrasileña #acompanhamentomensal #ensaiodeacompanhamento #pink #bunnydress #brazilianphotographer #fotografabrasileira #fotografabrasileiraemcharleston #fotografabrasileña #littledoll #fotografabrasileiraemcharlestonsc #fotografabrasileiraemcarolinadosul #fotografabrasileiraemgoosecreek #fotografabrasileiraemsummervillesc

Een bericht gedeeld door Vanessa Zibetti Photography📸 (@vanessazibetti_photography) op

Blokken

Blokken zijn al een tijdje een populair voor het bijhouden van mijlpalen op Instagram. Er komen steeds meer ontwerpen en verschillende soorten blokken uit. Je kunt hele woorden spellen of gewoon de blokken gebruiken met de tekst ‘maand/dag/jaar’.

Krijtborden

Krijtborden zijn de laatste jaren heel populair geworden. Je hoeft absoluut geen krijtkunstenaar te zijn om een mooi Insta-waardig bord te hebben. Pak er gewoon een voorbeeld van iemand anders bij en teken het na.

Lees ook: 10 mijlpalen waarvan je nooit had gedacht dat je ze zou vieren

Pizza-baby

Wie houdt er niet van pizza? Deze fotografe gebruikte pizzaplakken om de maandelijkse groei van haar zoon vast te leggen. Waarom neem je je favoriete eten niet en probeer je iets soortgelijks?

Bron: BabyGaga – beeld: Shutterstock